2023'te balık burcu servetini sadece o burçla paylaşacak

2023'te balık burcu servetini sadece o burçla paylaşacak
Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte astrologlar hem gelen yılın hem de burçların değerlendirmesini yaparak paylaşmaya başladı bile... Astrologlara göre 2023’ün en şanslı burcu ve kazananı kimler olacak? İşte merak edilenler...

2023'TE BALIK BURCU SERVETİNİ SADECE O BURÇLA PAYLAŞACAK

Astrologlara göre 2022 empatik, yaratıcı ve duygusal olarak tanıdığımız Balık burcundaki kişilerin Jüpiter’in etkisiyle kozmik refaha kavuşmuştu. Bu sene ise tahtını boğalara devredecek.

2023 yılında kazanan, bolluk bereket içerisinde en iyi bir şekilde değerlendirecek olan Boğa burçları için kehanetler oldukça iç açıcı.

Özellikle 15 Mayıs ile birlikte Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesiyle her şey çok daha kolaylaşarak, bolluk ve berekete kavuşacak.

Kehanetlere dönecek olursak astrologlar; “Önümüzdeki yıl Boğa burcuna sahip olacakları en iyi yıllardan birini getirecek, bu iyi bir şey çünkü boğalar gerçekten zor bir 2022 geçirdiler. Ayakta kalmak ya da ilişkileri değiştirmek, ilişkileri bırakmak için yaptıkları tüm çalışmalar, büyümeye dönüşecek. Hayatın birçok farklı alanında başarı peşpeşe gelecek” ifadesinde bulunuyorlar.  Ek olarak “2022 de deneyip, yapamadığı her şeyi 2023’te tamamlayarak arzularını gerçek kılabilecek.” Öngörüsünde olan astrologlar “kuzey düğümünün” boğa burcuna yüksek enerji getirdiğine inanıyor.

2023 BOĞA BURCU KEHANETLERİ

Boğa, tipik olarak aynı anda çok şey olma eğilimine sahip, enerjisi yüksek bir burçtur. Ve bunu 2023 te çok daha yoğun bir şekilde hissedecekler. 

Pek çok zorluğu çok da efor sarf etmeden aşabilecekler. Bekar boğalar için bu sene evlilik, nişan gibi kısmetler de açık olacak. Bebek sahibi olmak isteyenler için harika zamanlama da diyebiliriz. Aileyi genişletmek veya aile kurmak için ideal zaman. 

Ancak unutmayın. Bu serveti ve zenginliği hayatınızın her anında sağlamak için evrenin size verdiğine sarılmayı ve inanmayı ihmal etmemelisiniz. Ancak yeni fikirleri kanıksamaya açık olun. İleriye dönük ve açık fikirli olmaya özen gösterin.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar