Koç burcu genel özellikleri

Koç burcu genel özellikleri
Zodyak dörtlüsünden kardinal (öncü) olan bu koç burcu genel özellikleri arasında; bağımsız ruhları ile heyecanlı, gözü kara ve sabırsız olmaları öne çıkıyor. Gelin koç burcuna birlikte göz atalım.

KOÇ

21 MART-20 NİSAN

Gezegen:Mars

Element:Ateş

Uğurlu taşları:Yakut, Elmas

Gün:Salı

Renk:Kırmızı

 

GENEL ÖZELLİKLERİ

Zodyak dörtlüsünden kardinal (öncü) olan bu burçlar her zaman başlangıçları ve ilkleri temsil eder. Koç, Zodyak’ta başlangıcı sembolize ettiği gibi anatomi olarak da vücutta baş ve yüzü temsil eder. Dik başlılığıyla bilinen koç burçları sabırsız oldukları kadar da ani olaylar karşısında çok çabuk parlayan burçlardır. Genel olarak yerinde duramayan hiperaktif yapısı ağır basarken sakin ve saflık içeren yanı da vardır. Bağımsız bir ruh olan koçlar aslında oldukça güvenilir, heyecanlı ve gözü kara bir burçtur.

KARİYER

Liderlik özelliği taşıyan koç burçları Mesleğinde ilerlemek ve istedikleri seviyeye ulaşmak için elinden geleni yapar. Macerayı ve hareketi seven koç için rutin isler uzun süren görüşmeler ve toplantılar oldukça sıkıcıdır. Sporculuk, askerlik, cerrahlık, polislik, mühendislik ve kasaplık koç burcu için ideal mesleklerdir. Ancak hangi sektörden olursa olsun içgüdüsel doğal girişimlerinden liderlik özelikleri ile yöneticilik basamaklarına kolayca erişir.

AŞK

Dışadönük ve aktif olan koç burçları özgür ve doğal insanları tercih eder. Bir koç burcuyla beraber olacaksanız eğer enerjili ve duygularınızı dolu dolu yoğun yaşamayı ve koça bir öğrencisi olmaktan çekinmeyin çünkü koç burcu rehberlik etmeyi ve birilerine yön vermeyi çok sever. Eğer bir koç burcunu etkilemek isterseniz bu yöntemi deneyebilirsiniz o''na danışmayı ve fikirlerini sorabilirsiniz. eğer bir koç ile ilişkiyi bitirmek için bir yol arıyorsanız ona emirler vermeye ve domine etmeye çalışmak özellikle aşkta bu tür yaklaşımlardan koşar adım soğurlar.

CİNSELLIK

Sekste oldukça atılgan bir yapıya sahiptirler. Yenilikleri ve doğallıkları gereği rutin bir seks hayat yerine birlikte olduğu insanında cinsellikte kendisi kadar yoğun duygu ve hareketliliğe sahip olmasını bekler. Oldukça ateşli bir cinsel hayati olan koçlar için cinsellik rahatlatıcı gevşetici ve zevkli bir deneyimdir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar