Terazi burcu genel özellikleri

Terazi burcu genel özellikleri
Burcun isminden de belli olduğu gibi Terazi burçları karşısındaki kişilere karşı son derece dengeli ve uyumlu bir tutum göstermektedir. Sakin ve sabırlı davranışlarıyla çoğu işin üstesinden gelebilir. İşte Terazi burcuyla ilgili bilinmesi gereken tüm bilgiler...

TERAZİ
23 Eylül 22 Ekim
Gezegeni: Venüs
Element: Hava
Uğurlu Taşı: Zümrüt, Koyu Safir, Opel
Renk: Mavi, Lila

 

GENEL ÖZELLİKLERİ

Terazi aslında bireyin karşısındaki tüm insanları sembolize eder. Terazi kimi zaman mesafeli soğuk ve duygusuz gibi gözükse de aslında bu görünüm kaynağı objektif olmak istediğinden kaynaklanır. Genellikle cazibesini ve çekiciliğini amaçlarına ulaşmakta kullanmaktan da çekilmez. Sembolü terazi gibi terazi burcu insanları da sürekli ölçmeye tartmaya denge oluşturmaya çalışırlar insan ilişkilerinde de bu dengenin oluşması için oldukça adil davranmak isteğindedirler.

Terazinin hayatında ikili ilişkiler kendi yansımalarını görebileceği kendi eksiklerini tamamladığı bir eş arayışı doğumdan ölümüne kadar devam eder. Paylaşım temel dürtüsüdür. Teraziye dışarıdan anlaşılması güç olsa da ihtiraslı aşka doymayan ve romantik bir yapıdadır. Sosyal yeterlilik ve güzellik gezegeni Venüs''ün kontrolündeki Terazi her türlü güzellikten duygusal fiziksel ve psikolojik tatmin elde eder. Kitaplar, müzik, güzel kıyafetler, mücevherler değer verdiği şeylerdir. Terazi için sosyal hayat ve ilişkiler doğuştan getirdiği zarafeti ve diplomasi yeteneği ile oldukça kolaydır sosyal ortamlarda çok büyük bir çaba sarf etmeden grubun merkezin doldurur aranan sevilen ve sayılan bir insan haline gelir.

KARİYER

Adalet ve halk duygusu iş yaşamında da dikkat çeker. Hava elementinden olan terazi burcu bireyleri sosyal olarak çok canlı ve girişkendirler. İletişimsel yetenekleri doğal nezaketleri ve diplomasileri iş yaşamında da sevilen ve takdir edilen insan olmalarına nedendir. Diplomatik yapısı arabulucu özellikleri nedeniyle Terazi siyasette ciddi başarılar kazanabilirler; bunun yanında hak ve adalet duygusunu girişkenliği hukuk sistemi için gerek akademisyen gerekse aktif olarak başarılı olmasını ve tatmini sağlanmasına yardımcı olur.


AŞK

Terazi sevmeyi ve sevilmeyi istediği için sürekli kendini tamamlayacak bir eş arayışındadır. Doğuştan mükemmel Bir romantik olan Terazi duygusal ilişkilerde oldukça başarılıdır. Doğal zarafeti cana yakınlığı ve nezaketi sayesinde bir Terazile birlikte olurken zamanın nasıl geçtiği anlaşılmaz. Terazinin aşkında bir ilgisini kazanmanın ilk ve en etkin yolu ona komplimanlar yapmaktır ya bu komplimanların samimiyetinle ikna olursa ilk adım olumlu atıldı demektir.

CİNSELLİK

Venüs’ün hakimiyetindeki Terazi aşka düş gününün doğal sonucu olarak cinsel paylaşımlara da oldukça önemlidir. Cinsel çekim gücünü arttırmak için her türlü kozmetik malzemeyi de kullanan Terazi İle yaşanan maceranın unutulması pek mümkün olmayacaktır. Terazi partnerini kendini takdir ettiği sevdiği ve istediği ölçüde karşılık verir yani denge arayışı burada da kendini gösterir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar