Balık Yeniayı'nın burçlara etkisi! Herkesin hayatını değiştirecek

Balık Yeniayı'nın burçlara etkisi! Herkesin hayatını değiştirecek
Uzman Danışman Astrolog Begüm Bayraktar, Balık Yeniayı'nın burçlara etkilerini yazdı.

2 MART BALIK YENİAYI 

2 Mart Çarşamba akşamı 20:35’de Balık Burcu’nun 12.derecesinde bir Yeniay meydana gelecek. Yeniay enerjisini anlayabilmek için öncelikle Balık doğasını anlamak gerekir.

Balık burcu, teslimiyet, affetmek, kabule geçmek, akış, birlik olmak, sezgisellik, yaratıcılık, ilham, bağımlılıklar, bir temaya adayış, fedakarlık, ruhsallık, empati, hassasiyet, ilüzyonlar, rüyalar, mistik ve şifa konularıyla yakından ilgilidir. İşte önümüzdeki yaklaşık 10 gün boyunca bu noktalara değinen gelişmelerle beraber yeni başlangıçlar yaşamamız olasıdır. Denizler, okyanuslar, deniz taşımacılığı, petrol tankları, barajlar, balıkçılık, inziva yerleri, kiliseler, din adamları, dini yerlerle ile ilgili gündemler olabilir.

Bu Yeniay 4 Aralık 2021’de Yay burcunda meydana gelen Güneş Tutulması’nı tetikliyor. Güney Ay Düğümü tarafında deneyimlediğimiz o tutulma, bizlere, sorgusuz sualsiz inandığımız temalarla ilgili farkındalık kazandırdı. Hareket ederken mantıklı riskler alabilmeyi gösterdi belki de. İşte şimdi de; bireysel olarak hayallerimizin (Balık) önünde duran, özgürlüğümüzü kısıtlayan her ne varsa feragat edebilme cesaretini gösterip yeniye doğru yelken açacağız.

Yeniay’a eşlik eden Jüpiter’in değdiği alanı büyütme, genişletme prensibi vardır. Jüpiter, bolluk bereket- şans ve fırsatlardır. Bu noktada daha büyük düşünebilmek ve harekete geçebilmek için oldukça şanslı bir dönem var önümüzde. Yeniay yöneticisi olan Jüpiter Achernar Sabit Yıldızı ile kavuşumda. Brady bu yıldız için “bireysel olarak pek çok açıdan risk alabilen ve bir zorluktan diğerine geçmeye meyilli olan kişileri temsil eder” demiştir. Ruhsal açıdan da iyi hissedebilmeyi anlatır. Ancak sel ve yangın baskınları için de açık kapı bırakır. Depremler, tsunami, doğal afetler de dilerim olmaz.

Her türlü zihinsel süreçleri, iletişimi anlatan Merkür Kova burcunda ve sınırlayan, disipline eden, zamanın efendisi Satürn ile kavuşum halinde olacak. Negatife çekilmemek gerekiyor! Projeleri, işleri çok daha ciddi ve farklı bir biçimde ele almamız mümkün. Ve özellikle ressamlar, fotoğrafçılar, yazarlar, yönetmenler, reklamcılar, yaratıcılıkla uğraşan kişiler için oldukça ilham verici bir dönem.

Balık Jüpiter yönetiminde olduğundan algıyla ve rüyalarla yakından ilişkilidir. Ve Yeniay fazında görmüş olduğunuz rüyalar bireyselliğinizi konuşturabileceğiniz zamanlardır. Yeniay’ı takip eden ilk 3 gün hayatınızda neyi başlatmak istiyorsanız, neyin hayalini kuruyorsanız o temaya yönelik semboller görebilirsiniz. Ve deniz rüyaları da bu dönem artabilir.

İlişkiler/ortaklıklar adına da oldukça güçlü etkiler var bu Yeniay’da. An haritasında yükselen Terazi ve dispozitörü olan dişil prensip Venüs ikili ilişkileri denge bulmak için güçlü adımlar isteyecek. Zira, eril prensip Mars da Venüs ile beraber Oğlak burcunun son derecelerinde. Plüton ile kavuşum etkisi altında. “Sevgi neydi, sevgi emekti” dedik uzun bir zamandan beri. İşte şimdi, sözlerle eylemler ne kadar tutarlıysa o denli o ilişkide kalmak isteyeceğiz. Gelecek vaat etmeyen, ayakları yere sağlam basmayan ilişkiler bitiş konuşmalarını yaşayabilirler. Ayrılık olmasa dahi yollara eski, kalıplaşmış tavırlarla yürümek fayda sağlamayacaktır. Ancak kavuşum enerjileri iki türlü çalıştığından burada gücün kontrollü kullanılması gerekir. Gölge taraflara çekilmemek adına; durumları yokuşa sürükleyecek takıntılı ve manipülatif tavırlar zarar getirir. Değişim ve dönüşüme izin verebilmek sağlıklı olacaktır.

Neptün’ün de Balık burcunda olduğunu unutmamak gerekiyor ki; bu dönem aldığımız kararlar değişkenlik gösterebilir! Sis perdesi etkisi yaratabilir. İçe dönüp, gerçekten ne istediğimizi sorgulamalıyız. İnanın Mart’ın 3.haftasından sonra çok daha netlik var.

Türkiye’nin Astrolojik Haritası’na göre Balık Yeniayı 9.evine denk düşmekle beraber Uranüsümüzü etkiliyor. Yabancılarla ilgili, yurt dışı konuları, tv-medya, basın yayın alanları, yüksek / akademik eğitim, üniversiteler, uçaklar, hava yolu taşımacılığı, dinsel yapılar, dış işlerle ilgili konular, teknoloji, uzay, ayakkabı sektörü ve göçmenlikle ilgili sıra dışı haberlerin gündemi olasıdır. Aşı ve ilaçlarla ilgili de şifa dolu haberler bekliyoruz!

Medikal Astroloji’ye göre ise Balık vücutta ayak ve ayak parmaklarını temsil eder. Ayaklardaki şişlik ve ödemler, bilek burkulmaları, nasırla ilgili sorunlar oluşabilir. Zehirlenmelere dikkat. Bol su tüketmeli. Psikolojik olarak ise bağımlılıklara dikkat etmek gerekir. Su kenarlarına çekilmek, deniz kenarında sakin yürüyüşler hatta denizi izlemek bile ruhen iyi gelecektir.

Ve son olarak Uranüs’ün Yeniay’a destekleyicisi açısıyla sürpriz gelişmelere hazır olun. Hayal edin, isteyin, üretin. Bırakmayın!

Yükselen burçlara göre Yeniay’ın etki ettiği alanlar;

Koç: İç gözlem, insanlardan uzaklaşma isteği, terapiler, enerji çalışmaları

Boğa: Arkadaşlar, kulüp, dernek işleri, ileriye yönelik planlar, umutlar, yeni network bağlantıları

İkizler: Kariyer, ödüller, denizaşırı ülkelere seyahat planları

Yengeç: Eğitim, hukuksal işler, sınavlar, uzak yerlere yapılan geziler, tv-medya alanı

Aslan: Ödemeler, krediler, nafaka, eşinizin / ortağınızın maddi durumu ve psikolojik arayışlar

Başak: Ortaklaşa yapılan işler, kontratlar, taşınma, ilişki, evlilik

Terazi: İş hayatı, çalışma ortamları, beslenme düzeni, sağlık, evcil hayvanlar, gündelik rutinler

Akrep: Aşk, flörtler, çocuklar, hayattan keyif alarak yaptığınız işler, hobiler

Yay: Aile, ev, gayrimenkul, alım-satım, aidiyet, psikoloji, geçmiş konular

Oğlak: Sosyal medya, e-ticaret, internet üzerinden yapılan işler, kısa yerlere seyahat, sözleşmeler, yakınlarındaki kişilerle iletişimleri

Kova: Yatırımlar, iş başvuruları / maddi – manevi değerler

Balık: Kişisel girişimler, kararlar, eğitimler, taşınma, yeteneklerin görünür olması, dış görünüş, sağlık

Dilerim, sağlıklı, barış dolu bir Yeniay dönemi geçiririz.

Uzman Danışman Astrolog,

Begüm Bayraktar

ASA, MAPAI,

Profesyonel Astroloji Derneği Kurucu Üyesi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar