Yengeç burcu genel özellikleri

Yengeç burcu genel özellikleri
Yaşamdaki deneyimlere karşı gösterdiği reaksiyon her zaman için duygusal temelli olduğundan etrafındaki insanlarında aynı hassasiyet ve inisiyatif beklediklerinden anlaşılması zor ama vazgeçilemez burçlar arasındadır. İşte Yengeç burçları hakkında bilmeniz gereken en temel özellikler...

YENGEÇ
22 Haziran-22Temmuz
Gezegen: Ay
Element: Su
Uğurlu Taşı: İnci, Amber, Aytaşı
Gün: Pazartesi


GENEL ÖZELLİKLERİ
Yengecin dezavantajı da duygularına esir olabilmesi, kendini his dünyasından çıkartmakta zorlanmasıdır. Kendi yaşamları boyunca çekingen ve utangaç bir yapıya sahiptir. Çok uysal ve uyumlu bir burç olan yengeçler kendilerinden çok etrafındakilerin sıhhati ile ilgilenirler. Kuvvetli bir iradeye sahiptirler fakat duygusal yaklaşımları nedeniyle olumsuz durumlarda kendi kabuğuna çekinirler ve kendilerini güvende hissedene kadar çıkmazlar. Tutucu, biriktirici ve toplayıcı bir doğası olan Yengeçlerde acı tecrübelerini ve deneyimlerini unutmakta oldukça zorlanırlar. Eleştiriye hatta yapıcı eleştiriye tahammülü bile olmayan yengeç, duygusal anlamda çöküntü hatta bulanıma girmeye eğilimlidirler.

KARİYER
Yengeçler yapıları doğrultusunda hedeflerine ve gayelerine doğru yoldan gitmektense hedefin etrafında dolaşıp, şartları anlamaya ve güven elde etmeye çalışır. Yengeçler kendilerinden beklenmeyecek kadar lider özelliği de taşırlar. Ayrıca sezgilerini iyi kullanan yengeçler koruyan ve esirgeyen yanıyla sevilen bir iş arkadaşı ya da patrondur. En tipik yengeç meslekleri yiyecek-içecek, otelcilik ve gıda alanlarından çıkar. Bunun yanında yengeç burçları esirgeyen ve kollayan yanıyla iyi bir öğretmen ve doktor olur.

AŞK
Bir ilişki başlarında yengeç burçlarından ilk adım beklenemez. Utangaç yapılarından duygularını belli etmekte zorlanan bu burçlar aşkta pasif olmayı tercih ederler. Yengeçler değer verildiğini ve takdir edildiğini her fırsatta görmek ister. Reddedilmekten nefret ede yengeçler hayır cevabını almak onlara derin zarar verir. Yengeçler çocuklar için mükemmel bir ebeveyndir. 

CİNSELLİK
Hayattaki hiç bir arzuyu direkt olarak yaklaşmayan yengeçler cinsellik konusunda da geri planda kalmayı, isteklerini arzularını kendine saklamayı tercih ederler. Yoğun duygular içerisindeyken, cinsel anlamda aktif bir hal alır. Düşünceli bir partner olan yengeçler birlikte olduğu insanın ihtiyaçlarına ve isteklerine karşı inanılmaz hassastırlar. Aşk oyunlarını partnerini mutlu etmek için oynarlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar