Boğa burcu genel özellikleri

Boğa burcu genel özellikleri
Zodyak'ın ikinci burcu olan Boğa'lar en güçlü değer yargıları olan toprak elementin vazgeçilmez bir burcudur. Venüs gezegeninin yönettiği Boğa burcunun özelliklerini beraber inceleyelim.

BOĞA
21 NİSAN 21 MAYIS
Gezegen: Venüs
Element: Toprak
Uğurlu taşları :Zümrüt, Topaz
Gün: Cuma
Renk Mavi tonları, Lila

 

GENEŞ ÖZELLİKLERİ
Zodyak''ın ikinci burcu olan Boğa burcunu güzellik ve lüks gezegeni Venüs yönetir. Bogaların en kuvvetli arzusu kişisel emniyetidir. Boğa burcu insanın en çok önem verdiği ve kullandığı duyular ise hisleridir. Fiziksel zevklere duyarlı, estetik değer yargıları güçlüdür. Doğayı ve dogal olan her şeyi seven Boğa burçları sabır ve metanet temel özellikleridir. Burcunun sembolü olan Boğa''nın bu sabrı, sebatın inadın gerçek kaynağıdır. Spontane olan her şeyi bir Boğa yı bulunduğu durumdan çabuk soğutur ve uzaklaştırır. Bir Boğa plan yaptıysa uymak zorundadır aksi halde normal tavrıyla alakası olmayan reaksiyonlar gösterir.

KARİYER
Özellikle finansal konularda ve estetik içeren meslek kolunda başarılı olurlar. Bir Boğa burcu insanı için bankacılık mida ve güzellik endüstrisi, kuyumculuk gibi meslekler Boğa burçların yöneldiği sektörlerdir. Teknolojik yeniliklere ayak uydurmakta zorlanan bir burç olmasına rağmen istediği zaman amacına kitlendiğinde gözü başka hiç bir şey görmez. 

AŞK
Boğa burçları genellikle duyarlı bir aşıktır. Partnerini düşünür ve onun mutluluğu için elinden geleni yapar. Lükse ve maddi değerlere düşkün olan bu burç kendisinin hiç bir şeyin aslında ona layık olmadığını hissetririldiğinde uzun süreli bir ilişki için ikna olmaya başlar fakat bir Boğa ilgi duysa bile hislerini karşı tarafa belli etmesi oldukça uzun zaman alabilir. Bir Boga burcuyla ilişki düşünen insanlar çok fazla insiyatif sağlamaları gerekir.

CİNSELLİK
Bir Boğa dış görünüşünden hiç anlaşılmayacak kadar tutkulu, şehvetli ve aktif bir cinselliğe sahiptir. Arzularını velli etmekten çekinen bir yapısı olmasına ragmen kendi çercevesinde aşk oyunları oynamaktan geri kalmaz. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar