Günün burç yorumu

Günün burç yorumu
Akrep’in keyfi yerinde, koç ailesine düşkün, ikizler stresli...

Astrolog Murat İpek, 7 Şubat tarihinin burç yorumunu yaptı. İpek, ‘’Ay, transit hareketine Boğa burcunda devam ediyor. Sosyal medya ile uzakları yakın edebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Güven ihtiyacı duyabilir ve bunu somut adımlarla gidermek isteyebilirsiniz’’ değerlendirmesinde bulundu.

Koç

Sahip olduğunuz finansal kaynakları ev ve aile için kullanma eğiliminde olabilirsiniz. Duygusal harcamaların dozunu kaçırmayın derim.

Boğa

Sesinizi dağa taşa duyurmak istiyor olabilirsiniz. Bu esnada ağzınızdan çıkanı kulağınızın duymasında fayda var, kırıcı olmamaya dikkat.

İkizler

İçsel sıkıntılar sağlığınızı tetikleyebilir, stres faktörünü içinizde yaşamak yerine paylaşmayı deneyebilirsiniz. Biraz da başkaları düşünsün.

Yengeç

Grup aktiviteleri ve paylaşımlarında çeşitli yardımlarla öne çıkabilirsiniz. Çekingen tavırları bir kenara koymakta yarar var.

Aslan

Deneyim ve bilgilerinize ihtiyaç duyuluyor, gereken aktarımı yaptıktan sonra patronlarınızın ya da sorumlularınızın beğenisini kazanabilirsiniz.

Başak

Bugün beş dakika bile olsa şöyle bir durup kafanızı dinlendirin. Zihninize hükmeden düşünceleri kontrol etmeye çalışmanız, gerçekleştirmeye başlamanın ilk adımıdır.

Terazi

Eş ve aileden gelen finansal kaynaklar için kaygılanabilirsiniz. Her şeyin sizin kontrolünüzde olmadığını bilerek akışta kalmaya çalışın.

Akrep

İçinizdeki coşku ve yaşam sevinci sizi keyif gezilerine götürebilir. Yeni ilişkiler ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Yay

Birtakım değişiklik ve revizelerde bulunmak gerekebilir, özellikle iş yerinde. Sinirlilik ve gerginliğinizi başkalarından çıkarmayın.

Oğlak

Size göre olmadığını düşündüğünüz şeyleri bugün keyifle karşılayabilir, romantik ve duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.

Kova

Ev işlerinde ve bozulan aletlerin tamiri gibi konularda size ihtiyaç duyulabilir. Aranılan insan olmanın sizi tatmin ettiğini hissedebilirsiniz.

Balık

Gündelik sorunlarınıza ve iletişim problemlerine pratik çözümler sunabilirsiniz. İçinize atmayın, zihninizi doldurmaya gerek olmadığını görebilmek mümkün.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar