Yay burcu genel özellikleri

Yay burcu genel özellikleri
Yay burçları araştırma merakları sayesinde öğrenmekten, gezmekten ve keşifler yapmaktan hoşlanırlar. Yönetici gezegeni Jüpiter olan burcun sembolü okçu elementinin ateş simgesidir. İşte Yaylar hakkında bilinmesi gereken en temel özellikler...

YAY

22 Kasım 21 Aralık
Gezegeni: Jüpiter 
Element: Ateş
Uğurlu Taşı: Turkuaz, Lal
Renk: Mor
 

GENEL ÖZELLİKLERİ
Zodyak dokuzuncu sıradaki Yay, bilgiyi anlama ve kontrol etmeyi taşır. Yayların pek çoğu çok farklı ilgi alanlarını kapsayan akademik bir meraka sahiptir. Yay ilgisini çekmeyen durumlar ve insanlar karşısında sıkılır ve sıkıldığını belli etmekten de kaçınmaz bu gibi durumlarda bulunduğu ortamdan fiziksel ya da mentel olarak uzaklaşmak yok olmak birey için son derece kolaydır. Değişken bir burç olan Yay, hayatındaki değişimlere de kolayca adaptasyon geliştirir. Samimi ve gerçek düşüncelerini ortaya koymaktan, açıklamaktan çekinmeyen Yay burcu insanları zaman zaman kaba ya da apolitik olarak tanınır. Yay burcu insanları kendilerini farklı ve gündelik hayattan uzaklaştıracak her türlü deneyimi açıktır. Doğalarındaki özgürlük arzusu maceraya ve denenmemişi denemeyi yönlendirir. Gülmeyi, konuşmayı, eğlenceyi çok seven iyimser ve yardımsever bir İnsandır.

KARİYER
Seyahat ve hareket gerektiren her iş yeri için son derece uygundur. İkna kabiliyeti adaptasyon yeteneği ve inançlı doğasıyla Yay satış alanında büyük beceri sergiler. Bilgiye verdiği önem akademik kariyer de de büyük başarı ve tatmin elde etmesinde olumlu rol oynar. Dış ilişkiler özellikle yağ için uygundur.


AŞK
Heyecan, ihtiraz, romantizm macerasına rağmen özgür ve bir yere bağlanıp kalmayı oldukça sıkıcı bulabilir. Yay aşkı bir macera ya da mücadele gibi algılar. Yay ilk kez birlikte olduğu insanın etkilenmezse ilişkiye devam etmez. Yay için gittiği yerden ya da yediği yemekten çok karşısındakinin ne anlattığı önemlidir.


 

CİNSELLİK
Genişleme bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter tarafından yönetilen Yay burcu bireylerinin cinsel yaşamları da oldukça kalabalıktır. Cinsel yaşamda Yay burçları oldukça aktif ve keyif noktası olarak bakarlar. Cinselliğe bakış açıları aşka açılan bir anahtar olduğunu savunurlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar