İkizler burcu genel özellikleri

İkizler burcu genel özellikleri
Temel güdüsü, iletişim sağlamaktır. Dört değişken burçlardan biri olması onları inanılmaz gizemli ve çekici kılar. Değişken karaktere sahip olma yönleriyle tanınan ikizler hakkında bilmeniz gereken en temel genel özellikler...

İKİZLER

21 MAYIS - 21 HAZİRAN

Gezegen: Merkür

Element: Hava

Uğurlu Taşları: Akik, Turmalin

Gün: Çarşamba

Renk: Sarı, Turuncu tonları

GENEL ÖZELLİKLERİ

Merkür''ün etkisi altındaki ikizler, konuşkan algıları kuvvetli ve her şeye karşı meraklı bir karakter sergilerler. Yaptıkları işe konsantre olmak ve ve sonuca ulaşmak bir ikizler burcun temel özelliklerindendir. Gerçekten ya da gerçek düşüncelerinden çok diğer insanların duymayı istediklerini söylemek gibi bir eğilimleri vardır. İkizler in duygusuz ya da yüzeysel bir duygu dünyasına sahip bir burçtur. Her konuda az da olsa bilgi sahibi olmak isteyen ikizler, ilk intibada karşısındaki insani kolayca etkileyebilir.

 

KARİYER

Liderlik tutkusu yoğun olmayan ikizler daha çok is arkadaşlarına çevresindekilere bildiklerini aktararak öğretmeyi sever. İş hayatında insanlar kendisine ayak uydurmadıkları zaman problem yaşama potansiyeli vardır. İkizler burcu ticaret hayatında, eğitim sektöründe iletişim ve medya alanında son derece başarılı olmakla beraber araştırmacılıkta da çok ileri seviyeye ulaşabilirler.

AŞK

İkizler’ in çift karakterli olduğunu akılda tutmak gerekir. Bir yanı aşka ve güvenliğe ihtiyaç duyarken bir yanı yenilik ve değişikliğe ihtiyaç duyar. O''nun duygusal, mental ve cinsel ihtiyaçlarını tam anlamıyla tatmin etmek gerekir. Bir ikizlerin dikkatini çekmek için onun derin tartışmalara açık konular konuşabilir ve akılda kalabilirsiniz.

 

CİNSELLİK

Değişken bir karaktere sahip olan ikizler, partnerine sanki her birlikteliğinde başka birileriyle oluyormuş hissi verir. İnsan ilişkilerinde çok kolaylıkla iletişime giren İkizler özel ilişkilerin sürekli olmasından kaçar dolayısıyla bir ikizler partneriyseniz farklı davranış biçimi sergilemelisiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar