Müge Anlı onu o ise Farah Zeynep Abdullah’ı arıyor! Müslüm Gürses'e benzemek için saçlarından bıyık yaptı

Müge Anlı onu o ise Farah Zeynep Abdullah’ı arıyor! Müslüm Gürses'e benzemek için saçlarından bıyık yaptı
Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için evden kaçan Kaan Çam'ın ailesi Müge Anlı’dan 15 yaşındaki oğullarını bulmak için yardım istemişti. Kaan'ın saçlarının önünden kesip kendisine Müslüm Gürses bıyığı yaptığı ve oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı sevgilisi sandığı ortaya çıktı.

SAÇIYLA BIYIK YAPIP MÜSLÜM GÜRSES’E BENZEMEYE ÇALIŞTI

Geçtiğimiz hafta 15 yaşındaki oğulları Kaan Çam’ı aramak için ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuruda bulunmuşlardı. Kaan'ın, Müslüm Gürses'e olan hayranlığıyla bilinen bir genç olduğu ve ünlü olma hayaliyle İstanbul'a gittiği, daha sonra kaybolduğu açıklanmıştı.

6037e472adcdeb1e4c685177.webp

Kaan'ın saç teliyle yaptığı bıyıkla görünümünü değiştirdiği ve Müslüm Gürses'e benzemeye çalıştığı ortaya çıktı.

yhy-001.jpg

ÜNLÜ OYUNCU SEVGİLİSİ SANIYOR

Kaan'ın, Bursa'dan kaçarak İstanbul'a gelmesinin ardından sevgilisini aramak için dolaştığı, aslında Farah Zeynep Abdullah'ı sevgilisi sandığı belirtildi.

farah-12.jpg

Nişantaşı ve Şişli gibi semtlerde, çevredekilere Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisi olduğunu iddia ederek dolaşan Kaan'a henüz ulaşılamadı.

yhy-002.jpg

“ONU KİM SEVMEZ Kİ BAL GİBİ İNSAN”

Programa telefonla bağlanan bir kişi, Kaan'ın yanına giderek Farah Zeynep Abdullah'a nasıl ulaşabileceğini sorduğunu ve Nişantaşı'nda dolaştığını belirtti. Müge Anlı ise, "Onu kim sevmez ki, bal gibi insan ama..." diyerek ünlü oyuncunun güzelliğine övgülerde bulundu.

Ayrıca Müge Anlı ünlü oyuncunun dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR

17 Ağustos 1989'da İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde dünyaya gelen Farah Zeynep Abdullah, ailesinin karmaşık kökenlerine sahip. Erbil doğumlu olan dedesi Osman Abdullah, Irak Ordusu'nda albaydı ve Türkçe, Kürtçe, Arapça, İngilizce ve Almanca dillerini konuşabiliyor. Babasının ailesi, Osmanlı tebaası olduklarını gösteren bir belge almak için 1972'de Irak'a gitmişti. Anneannesi, Karadağ'a bağlı olan Pljevlja'dan geldi ve Mussolini'den kaçarak Türkiye'ye yerleşti. Annenin ailesi ise Saraybosna'dan geldi ve sonrasında Karamürsel'e yerleşti. Farah'ın soyu, 1939 Erzincan Depremi'nden sonra Erzincan'dan İstanbul'a göç etmişti. Farah Zeynep, bu karmaşık kökenlerine rağmen kendisini İstanbullu.

İsmi, ailesinin hayranlık duyduğu İran Şahı Muhammed Rıza Pehlevi'nin son eşi Prenses Farah Diba'dan geliyor. İlk eğitimini İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde alan Farah Zeynep, daha sonra babasının işi nedeniyle İngiltere'ye giderek lise eğitimini bu ülkede tamamladı. Kent Üniversitesi'nde Fransızca ve Drama alanında eğitim aldı ve 2013 yılında diplomasını aldı. Ayrıca, kadın-erkek eşitliği ile ilgili HeForShe kampanyasında rol aldı ve bir dönem Amnesty Türkiye'nin gönüllü destekçisi oldu.

ROL ALDIĞI PROJELER

Oyunculuk kariyerine Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle başlayan Farah Zeynep, daha sonra Kelebeğin Rüyası ve Kurt Seyit ve Şura gibi projelerde rol aldı. Bi Küçük Eylül Meselesi ve Unutursam Fısılda gibi önemli filmlerde de yer aldı. 2016 yılında Ekşi Elmalar filminde rol aldı ve Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filminde "Prenses Azra" karakterini seslendirdi. Arif v 216 ve Bizim İçin Şampiyon gibi önemli projelerde yer aldı. Ayrıca, Erol Evgin ile birlikte Altın Düetler 2 albümünde "Sen Unutulacak Kadın Mısın?" şarkısını seslendirdi.

Son olarak, 2020-2021 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandırdı ve 2022 yılında vizyona giren ve başrolünde yer aldığı Bergen filminde arabesk-fantezi şarkıcısı Bergen'i canlandırdı. Film, kısa sürede büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgi gördü ve Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmlerinden biri haline geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar