Aslan burcu genel özellikleri

Aslan burcu genel özellikleri
Aslan burçları yönetme meraklısı ve aşırı ısrarcılardır. Genelde dediğinin olmasını ister ve çevresinde olan insanların kendi istekleri doğrultusunda hareket etmesini beklerler. Aslan burcu bireylerin ben merkezli bir yapıya sahip olmaları onları asil kılar. İşte Aslan burçları hakkında bilmeniz gereken özellikler...

ASLAN BURCU

23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS

Gezegeni: Güneş

Element : Ateş

Gün: Pazar

Uğurlu Taşı: Elmas, kedi Gözü, pırlanta

Renk: Sarı, turuncu

 

GENEL ÖZELLİKLERİ

Aslan burçları sıcak yaklaşımları, sevecenliği, dürüstlüğü ve iyi anlamda kendine öncelik veren burçlar arasında yer alır. Aslanlar için yaratıcılık sadece duygusal bir ihtiyaç değil, aynı zamanda egonun kendini ifade etme yöntemidir. Aslan burçları bilinçli ya da bilinçdışı bir şekilde süregelen bir dikkati çekme ve kahraman olma arayışındadır. Doğuştan asil olan Aslan, her zaman en iyi yaptığı ve bildiği düşüncesinde olduğu için ben merkezcil tiranik bir karakterin doğmasına neden olur. Aslan’ın belki de en önemli hayati ihtiyacı olan egosu, yanlış olduğunu bilse bile kendi yolundan dönmeyecek, kendi fikrinden caymayacak kadar kuvvetlidir. Sembolü aslan gibi o da kendi dünyasının kralıdır. Parlayan kişiliği ile aslan toplumda yakın çevresinde sevilen kimi zaman da kıskançlık çevresinde sevilen ve kimi zaman da kıskançlık odağı haline gelebilen bir burçtur. Eğlenceyi, lüksü ve debdebeyi seven yapısıyla dikkat çeker.

KARİYER

Liderlik özelliği çok kuvvetli olduğu için takım çalışmalarında otomatik olarak başı çeker. Aslan’ın içinde bulunduğu ya da liderlik ettiği ekibin kazanmak gibi bir lüksü yoktur. Hangi sektör olursa olsun Aslan en tepede yönetici pozisyonunda olmak ister ve gerçekten de bunu başarıyla yapar. Fakat özellikle eğlence sektörü, borsa ve spekülatif alan Aslan burcu zevkle ve başarıyla çalıştığı arenalardır.

 AŞK

Yoğun ve heyecanlı bir ilişki için ideal bir eştir. Sadakate önem verdiği için, kıskanç ve tamamıyla sahip olmak isteyen bir tavrı da vardır. Gerçek bir aslan ilişkide sadık kalır ama her zaman yeni maceralar arayışı için özgürlüğe de ihtiyacı vardır. Partneri için her şeyi yapabilen, sevgisini göstermekten çekinmeyen, sadık bir eşle bir ömür boyu mutlu bir yaşam sürmek çok keyiflidir.

 

CİNSELLİK

Derin duyguları olan aslan cinsellikte çabuk hareket eder ve ilk adımı atmaktan cinsel boyuttaki isteklerini göstermekten hiç çekinmez. Özellikle kendine güvenen aslanlar karşı tarafın reddetme olasılığını hiçbir zaman düşünmez. Aslan’ın partneri için sadece önemli olması yeterli değildir. Tek olmayı ve ilişkide domine etmeyi ister. Kendisiyle birlikte olan insanların özel ve şanslı olduğunun inancı vardır Aslan’ın.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar