İş Bankası'ndan EYT öncesi emekliye rekor promosyon! Başvuranlar anında çekebilecek

İş Bankası'ndan EYT öncesi emekliye rekor promosyon! Başvuranlar anında çekebilecek
2023 yılında yapılan memur ve emekli zammı promosyon tutarlarına yansımamıştı. Türkiye İş Bankası, açıkladığı yeni kampanya ile 2023'te emekliye ödeyeceği promosyonu duyurdu.

Türkiye''deki milyonlarca emekliye 2 milyon 250 bin EYT''linin de eklenecek olması, bankaları promosyon kampanyalarında güncelleme yapmaya itti. Türkiye''nin en büyük özel bankası olan İş Bankası, maaşlarını 3 yıl boyunca kendilerinden alacağına söz veren müşterilere rekor promosyon ödemesi gerçekleştirecek.

Bankadan yapılan duyuruda, "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası''nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası''na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur)  promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası''na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor." ifadeleri kullanılırken, 31 Aralık 2022''de biten promosyon kampanyası da 31 Mart 2023''e uzatılmış oldu. 

EMEKLİYE 2023''TE NE KADAR PROMOSYON ÖDENECEK 

İş Bankası, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine kademeli promosyon sistemini uygulamaya geçirdi. Emekliler, aldıkları maaşa göre daha yüksek promosyon alabilecekken, hangi maaşa ne kadar promosyon ödeneceği ise şu şekilde paylaşıldı:

 

Maaş Aralığı Promosyon Tutarı
3.500 TL''ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL
3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL
7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL
10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL


EYT''LİLER İLK KEZ YARARLANACAK

 

28 Şubat''ta Meclis''e gelecek düzenleme ile emekli olmayı bekleyen 2 milyon 250 bin EYT''li, 2023 yılında ilk kez bankaların promosyon kampanyasından faydalanabilecek. EYT''lilerin tüm özlük hakları ve emeklilik güvenceleri SGK emeklileri ile aynı olduğu için bayram ikramiyesi ve promosyon kampanyalarından da eksiksiz yararlanabilecekler.

Emekli müşteriler, maaşlarını 3 yıl boyunca İş Bankası''na taşıma sözü karşılığında promosyon tutarlarını ilk maaşlarının ödenmesinden itibaren 3 gün içerisinde hesaplarında görecekken, halihazırda İş Bankası müşterisi olanlar ise hemen mobil bankacılık, internet şube ya da İş Bankası şubelerine başvurarak emekli promosyonlarını 3 gün içerisinde alabilecek. 

İş Bankası''nın emekli müşterilerine sunduğu tek avantaj ise nakit promosyonu olmayacak. Emekli müşteriler, birçok bankacılık hizmetinde ayrıcalıklı haklara sahip olurken, kredi kartı borçları ya da limitlerine bakılmaksızın kart ücreti ödemeyecek, EFT ve havale işlemlerinde herhangi bir kesintiye maruz kalmayacak. 

 



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar