Bütün emekliler dikkat! Bayram ikramiyesinde detaylar belli olmaya başladı! İşte son durum...

Bütün emekliler dikkat! Bayram ikramiyesinde detaylar belli olmaya başladı! İşte son durum...
Milyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Peki Bayram ikramiyesine zam yapılacak mı? İşte bütün ayrıntılar...

Asgari ücretin açıklanmasının ardından milyonlarca emekli ve memur vatandaş kendilerine ne kadar zam yapılacağını büyük ölçüde merak ediyordu. Emekli ve memur vatandaşlara yüzde 30''luk bir zam yapılacağının açıklanmasının ardından akıllara başkaca sorular gelmeye başladı.

Ramazan Bayramının yaklaşmasının ardından, bayram ikramiyelerinden nasıl bir değişiklik olacağı merak edilirken konuya ilişkin detaylar da gün ve gün ortaya çıkmaya başladı. İşte bayram ikramiyeleri için kurulan o senaryo ve detayları...

Emeklilere geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı için 1.100 TL Kurban Bayramı için 1.100 TL toplamda 2.200 TL bayram ikramiyesi verilmişti. 2023 yılı içerisinde yüzde 30''luk zam tarifesinin uygulanmasının ardından bayram ikramiyeleri için nasıl bir değişiklik yapılacağı da merak ediliyordu.

Bayram ikramiyeleri için de yüzde 30''luk bir zam uygulanılmasının ardından emekli vatandaşlar 1.430 TL ikramiye alma hakkı kazanırken, henüz resmi kurumlar tarafından net bir bilgi gelmedi. 

Önümüzdeki günlerde konuya ilişkin detaylı bir açıklama yapılması bekleniliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar