Sakatlığın getirdiği Avrupa şampiyonluğu

Sakatlığın getirdiği Avrupa şampiyonluğu
Sakarya'da 14 yaşında futbol oynarken sakatlanan ve babasının yönlendirmesiyle bilardoya başlayan 19 yaşındaki Seymen Özbaş, Türkiye birinciliğinin ardından Avrupa şampiyonu oldu.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yaşayan Seymen Özbaş, 14 yaşında futbol sakatlığı geçirince babasının önerisiyle bilardo sporuna yönelerek Türkiye birinciliği ardından Avrupa Gençler 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda 21 yaş altı kategorisinde şampiyon oldu.

Seymen Özbaş, Avrupa Şampiyonu olma hikayesini anlatırken, yaklaşık 4 yıldır profesyonel olarak bilardo oynadığını ve babası sayesinde bu spora başladığını belirtti. Uzun süren zorlu bir yolculukta idmanların önemini vurgulayarak, Avrupa Şampiyonası'nda karşılaştığı zorluklara rağmen Türk sporcuların başarısından bahsetti. Kendisine yönelen gurur ve sevgi dolu bakışları hissettiğini ve herkesin onun başarısını kutladığını ifade etti.

Sakatlığın getirdiği Avrupa şampiyonluğu

Futbol kariyerindeki sakatlık sonrasında bilardo ile tanıştığını ve Türkiye Şampiyonu olduktan sonra bu spora devam etme kararı aldığını belirten Özbaş, hayalinin beden eğitimi öğretmeni olmak olduğunu dile getirdi.

Baba Ferhat Özbaş ise oğlunun bilardo ile tanışmasının ailenin hayatına yeni bir sayfa açtığını ve oğlunun başarısının kendisi için tarif edilemez bir gurur ve sevinç kaynağı olduğunu söyledi. Seymen Özbaş'ın Avrupa Şampiyonluğu ile birlikte yaşanan duygu yoğunluğunu ve gururu anlatırken, oğlunun başarılarına olan inancını ve desteklerini dile getirdi.

Ayrıca Seymen Özbaş'ın Yunanistan'da düzenlenen Avrupa 25 Yaş Altı 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda bronz madalya kazandığı da belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar