THY personel alımlarına başladı! 40 bin TL maaş verilecek

THY personel alımlarına başladı! 40 bin TL maaş verilecek
Türk Hava Yolları, "Take-Off Cadet" programı kapsamında yeni çalışanlar arayarak adaylara 40.000 TL maaş fırsatı sunuyor. İşte detaylar...

Türk Hava Yolları, hızla genişleyen ekibi için 2 pilot aday adayı için yeni bir iş ilanı yayınladı, Lisans mezunu ve 1 Ocak 1994 ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında doğan adayların başvurabileceği belirtildi.

YÜKSEK MAAŞLI PERSONEL ALIM DETAYLARI

Türk Hava Yolları'nın personel alımları için belirlenen süre boyunca adaylara yoğun bir eğitim programı sunulacak. Bu süreçte adaylara, iki brüt asgari ücret karşılığı olan yaklaşık 40.000 TL ödeme yapılacak. Ayrıca konaklama imkanı, kira yardımı, yemek kartı, geniş kapsamlı sigorta ve indirimli uçuş biletleri gibi avantajlarda vardır.

thy-personel.jpg

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Türk Hava Yolları, başvuruda bulunan adayların resmi kariyer platformu olan kariyer.thy.com adresi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebileceğini belirtildi. Başvuruları değerlendirme sürecine tabi tutulan adaylar, süreci başarıyla tamamlayarak Türk Hava Yolları ailesine katılma fırsatı elde edildi.

Proje kapsamında genç ve yetenekli pilot adaylarının büyük bir fırsat yakalaması beklenirken, bu ilan aynı zamanda sektöre atılım sağlayacak önemli bir kariyer başlangıcı olarak da değerlendirildi.

Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşıma göre, ilanın 30 Nisan 2024'te saat 15.00'te kaldırılacağı belirtildi. Adayların boy, kilo gibi standartların yanı sıra dil eğitimi gibi farklı şartları da karşılaması gerektiği ifade edildi. İlan detaylarına kurumun resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar