Lise, ön lisans, lisans mezunlarına iş imkanı! Üniversiteye personel alımı yapılacak

Lise, ön lisans, lisans mezunlarına iş imkanı! Üniversiteye personel alımı yapılacak
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ), personel alımı ilanını yayınladı! Başvuru yapmadan önce detayları öğrenin!. İşte başvuru koşullarına ilişkin detaylar...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ), değişik sektörlerde sözleşmeli eleman alımı yapacak. Mühendis, sağlık teknikeri, büro personeli ve temizlik personeli pozisyonları için başvurular devam ediyor. Adaylar, son tarih olan 14 Şubat 2024'e kadar resmi web sitesi üzerinden online başvuru sistemini kullanarak başvuruda bulunabilirler.

Adayların başvuruda bulunabilmeleri için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından yoksun olmamaları, ceza suçlarına karışmamış olmaları ve askerlik durumlarının uygun olması gibi genel koşulları sağlamaları gerekmektedir. Özel koşullar arasında ise lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS puanlarına göre değerlendirme yapılacak olup, emeklilik durumu, vardiyalı çalışma engeli ve sözleşme esaslarına uygun davranma gibi özel kriterler de adayların dikkat etmeleri gereken unsurlar arasındadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar