Yeni mezunlar akın edecek! THY yüksek maaşlı dev personel alımını başlattı

Yeni mezunlar akın edecek! THY yüksek maaşlı dev personel alımını başlattı
Türk Hava Yolları, lisans eğitimini tamamlamış veya tamamlamak üzere olan son sınıf öğrencileri ile yeni mezunlara yönelik personel alımı süreci başlattı.

Türk Hava Yolları'nın en son duyurusuna göre, havacılık sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen lisans son sınıf öğrencileri ve yeni mezunlara yönelik personel alımı yapılacak. Bu iş ilanına başvuruda bulunacak adaylardan beklenen kriterler arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, daha önce THY veya THY iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmamış olma, iletişim becerilerine ve kişisel gelişime önem verme, yenilikçi fikirler üretme, takım çalışmasına yatkınlık, adli sicil ve arşiv kaydının olmaması gibi şartlar bulunmaktadır.

THY iştirak şirketlerinde aktif olarak çalışmıyor olması, THY veya diğer kuruluşlardan disiplinsizlik sebebiyle ayrılmamış olması, 1 Ocak 1997 ve sonrasında doğmuş olması, lisans son sınıf öğrencisi veya yeni mezun olması, lisans son sınıf öğrencilerinin Eylül ayında mezun olması, yurt dışı mezunlarının denklik belgesine sahip olması, 100'lük sistemde mezuniyet notunun en az 65, 4'lük sistemde en az 2.50 olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekmektedir. İngilizce sınavları THY tarafından düzenlenecektir. Başvurular, 14 Şubat ile 10 Mart tarihleri arasında internet sitesi üzerinden yapılabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar