Beşiktaş'ta zincirleme kaza: 8 araç birbirine girdi! 'Kasırga kopmuş gibiydi'

Beşiktaş'ta zincirleme kaza: 8 araç birbirine girdi! 'Kasırga kopmuş gibiydi'
Beşiktaş'ta iddiaya göre, aks kıran bir hafif ticari otomobil, karşı şeride dalarak zincirleme kazaya sebep oldu. Lüks bir otomobilin aralarında yer aldığı 8 aracın karıştığı kazada 8 kişi hafif bir şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Levent Büyükdere Caddesi oldu. İddiaya göre, Beşiktaş istikametine doğru seyreden bir hafif ticari araç, aks kırması sonucu aniden sürücünün kontrolünden çıktı. Bariyerleri aşarak karşı şeride dalan araç, ortalığı savaş alanına çevirdi. Akan trafikte otomobillere çarpan hafif ticari araç, 2 otomobilin üzerine asılı bir konumda kaldı. 8 aracın karıştığı zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı.

aw192244-01-001.jpg

MİLLETVEKİLİNİN YEĞENİ ÇIKTI

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi. 6 kişi olay yerinde sağlık ekiplerince tedavi edilirken, 2 kişi ise hastaneye götürüldü. Kazaya karışan lüks maserati marka bir otomobilin sürücüsünün bir milletvekilinin yeğeni olduğu belirlendi.

Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

aw192244-02.jpg

“HAVADA GÖRDÜM ARACI"

Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü Cem Kurt; “Maslak yönünden gelen hafif ticari araç, diğer araçların üzerine uçtu. Ben havada gördüm, kaldırıma vurduktan sonra önce başka bir ticari araca daha sonra diğer araçlara vurdu. Ben de onun yanındaydım, yarım metre ile kurtardım. Havada gördüm aracı, o kadar kötü yani. Anlık oldu, telaş oldu, bir parça da benim arabaya zarar verdi. Cam ve arka kaportada ezikler var. Yaralılardan 6’sının ambulansla gittiğini gördüm, demir bariyerler uçtu. Kasırga birden kopmuş gibiydi, çok kötüydü" dedi.

aw192244-03.jpg

aw192244-04.jpg

aw192244-05.jpg

aw192244-06.jpg

aw192244-08-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar