Bakan Yumaklı açıkladı: 5 bin 500 personel alınacak

Bakan Yumaklı açıkladı: 5 bin 500 personel alınacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlığın taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere yapılacak 5 bin 500 personel alımına ilişkin sürecin başlatıldığını açıkladı.

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada , “Tarım ve Orman Bakanlığı, 5 bin 500 personel alımıyla ailesini genişletmeye devam ediyor. Bu alımla birlikte, tarım, orman ve su alanlarında görev alacak yeni çalışma arkadaşlarının katkılarıyla gücümüze güç katacağına inanıyoruz. Ülkemizin her köşesinde bakanlığımızın faaliyetlerinin artarak devam edeceğine olan inancımız tam. Yeni mesai arkadaşlarımızın göreve başlamasıyla birlikte, ülkemiz için hayırlı birer vesile olmalarını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

ÖSYM DUYURDU

ÖSYM sitesinde yapılan duyuruya göre, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sözleşmeli personel pozisyonlarına alım yapılacak. Bu alımlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında gerçekleştirileceği açıklandı.

Adaylar, tercihlerini 31 Ocak-7 Şubat 2024 tarihleri arasında yapabilecekler. Tercih işlemleri, 31 Ocak 2024 tarihinde saat 10.30'da başlayacak ve 7 Şubat 2024 tarihinde saat 23.59'da sona ereceği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar