Nevşehir Belediyespor'dan büyük başarı

Nevşehir Belediyespor'dan büyük başarı
Nevşehir Belediyespor, sahasında Adana 1954 FK'yi yenerek küme düşme tehlikesinden kurtuldu. Son dakika golüyle büyük sevinç yaşandı.

Türkiye 3. Lig 4. Grup'ta sezon boyunca mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligde kalma mücadelesi verdiği son hafta heyecanında ligde kalmayı başardı.

Takım, 27 puanla 13. sırada yer alıyordu ve son hafta Adana 1954 FK ile kritik bir maça çıktı. Maç boyunca Nevşehir Belediyespor'un aldığı sonuçlar küme düşme tehlikesini artırırken, umutlarını son haftaya taşıdı.

Maçın başında taraftarların yoğun desteğiyle Nevşehir Belediyespor, rakibi Adana 1954 FK karşısında üstün bir oyun sergiledi. İlk yarıda geliştirdiği ataklarla gol pozisyonları bulan ekip, 86. dakikada İshak'ın attığı golle öne geçerek skoru 2-1'e getirdi. Bu gol, Nevşehir Belediyespor'un umutlarını son dakikaya taşıdı.

Nevşehir Belediyespor, son dakika gollerine umutla kaldı

Nevşehir Belediyespor için asıl heyecan son dakikalarda yaşandı. Maçın bitmesine dakikalar kala Orduspor 1967 - Siirt İl Özel İdaresispor maçının sonucu beklenirken, Siirt İl Özel İdaresispor'un 90. dakikada 1-0 öne geçti. Bu Nevşehir'in küme düşme potasına girmesine neden olacaktı.

Tüm umutlar tükenmek üzereyken, maçın uzatmalarında Orduspor'un üst üste attığı goller, Nevşehir Belediyespor camiasını yeniden ayağa kaldırdı.

Orduspor'un attığı gollerle Nevşehir Belediyespor, ligde kalma hedefini başardı. Tribünlerde ve saha içinde büyük sevinç yaşandı, futbolcular ve teknik ekip birbirini tebrik etti. Bu büyük başarı, Nevşehir Belediyespor'un sezon boyunca verdiği mücadeleyi taçlandırdı ve kulübü 3. Lig'de tutmayı başardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar