Murat Kurum adaylıktan çekilen Başak Demirtaş hakkında konuştu: Masasındaki son anket sonuçlarını açıkladı

Murat Kurum adaylıktan çekilen Başak Demirtaş hakkında konuştu: Masasındaki son anket sonuçlarını açıkladı
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arasındaki oy farkını açıkladı. Kurum ayrıca, DEM Parti’den İBB adayı olacağını duyuran ancak son anda çekilen Başak Demirtaş hakkında da konuştu.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlikte seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Katıldığı Medya Buluşması'nda konuşan Kurum, mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arasındaki oy farkını kamuoyuyla paylaştı ve seçim vaatlerini dile getirdi.

Murat Kurum, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken son anket sonuçlarını açıkladı. Kurum, açıkladığı son ankette Cumhur İttifakı adayının, rakibi Ekrem İmamoğlu'na göre 1.4 puan önde olduğunu belirtti. Adaylığının açıklanmasından önceki ankette İmamoğlu'nun 2 puan gerisinde olduklarını ancak son ankette öne geçtiklerini ifade etti.

dem-partinin-istanbul-adayi-basak-demirtas-mi-olacak-batb.jpg

"BASKI, TALİMAT MI ALDI?""

Murat Kurum, DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Başak Demirtaş'ı göstermemesine ilişkin de bir değerlendirme yaptı. Kurum, Demirtaş'ın adaylıktan çekilmesini sorgulayarak, "Dün hevesliyken bugün niye bu kararı aldı? Pazarlık mı var? Baskı, talimat mı aldı?" şeklinde konuştu.

İstanbulluların, 28 Mayıs'ta terör örgütü tarafından işaret edilen ittifaka cevap verdiğini ve 31 Mart'ta da aynı şekilde cevap vereceğini belirtti.

aa-20240206-33628838-33628833-chp-genel-baskani-ozel-hatayda.jpg

İMAMOĞLU'NA TELEFON

Murat Kurum ayrıca, Ekrem İmamoğlu'nun kendisini arayarak adaylığı için "hayırlı olsun" dediğini de paylaştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar