Naci Görür, üstüne basa basa uyardı! 25 il dinamitin üzerinde oturuyor

Naci Görür, üstüne basa basa uyardı! 25 il dinamitin üzerinde oturuyor
6 Şubat depremlerinin ardından deprem riskini bir kez daha hatırlatan Prof. Dr. Naci Görür, 25 il için üstüne basa basa uyardı.

NTV’nin canlı yayın konuğu olan Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da beklenen depreme ilişkin kritik açıklamalar yaparak uyardı.

256307.jpg

“DEPREM ÇOK UZAK DEĞİL”

Depremin ne zaman olacağı sorusuna bir açıklık getiren Görür, şöyle konuştu: İstanbul’da kıvırmaya, ona buna laflar etmeye gerek yok. Deprem geliyor. Ama ne zaman geleceğini bilmiyoruz, çok uzak da olduğunu zannetmiyorum. Marmara Bölgesi’ne deprem gelirse bizi çok kötü eder. Bu artık belli. Diyelim ki en güçlü 2 aday biri İmamoğlu şu an başkan, diğeri Murat Kurum. İkisi de diyor ki deprem birinci derecede önceliğimiz. Biz bu kenti depreme hazırlayacağız. Millet olarak şimdi bu destekle, bakışla, bu gözetim ve denetimle İstanbul’u kurtarmaya yönelelim. Yoksa ona, buna görüş sorma geçtik artık.

depremde-81-kisinin-oldugu-binada-ozensiz-iscilik-tespit-edildi-rb1n.webp

“25 İL DİNAMİTİN ÜZERİNDE OTURUYOR”

DAF ve Bitlis-Zagro hattına dikkat çeken Görür, “Dinamit fıçılarının üzerinde oturuyorlar” diyerek risk taşıtan 25 il için ise şöyle uyardı: Belki de bunlar artar. Bu kentleri biran önce deprem dirençli hale getirmek lazım. Sadece deprem zonlarına yakın diye değil fay zonunun içinde oturuyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar