Gazeteci Serdar Akinan büyük skandalı ortaya çıkardı: AKP'lilerin çocukları okula gitmeden nasıl diploma alıyor

Gazeteci Serdar Akinan büyük skandalı ortaya çıkardı: AKP'lilerin çocukları okula gitmeden nasıl diploma alıyor
Gazeteci Serdar Akinan, sosyal medya hesabından AKP’li isimlerin çocuklarının sınavsız nasıl üniversite okuduğunu paylaştı. Akinan’ın ortaya çıkardığı gerçek, gündeme bomba gibi düştü.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL 

Serdar Akinan, AKP’li isimlere ilişkin büyük bir skandalı ortaya çıkardı. Akinan “Meclis başkanı Mustafa Şentop''un Makedonya''da üniversitesi var ve buradan AKP''lilerin çocukları okula gitmeden diploma alıyorlar. Savcılık ve hakimlik garanti, hatta nerde çalışacağı belli” dedi.

Akinan, şunları anlattı:

Size bomba bir hikaye anlatayım. Benim bir arkadaşım kız lise mezunu. Ne yaptığını sordum. Hukuk Fakültesinde okuyorum dedi. Sınav filan yok dedi. Makedonya’da bir üniversite açılmış, başkanı meclis başkanı. O üniversite mezunlarına denklik verilmiş. Hakim olacağım, ben yerimi de buldum dedi. AKP’lilerin çocukları böyle yapıyormuş. Babalar pasaportu yolluyorlar, orada bir çete var girdi çıktı yapıyorlar. Gitmeden buradan bağlanıyorlar. Ne kadarmış onu söyleyeyim. 2022 2023 eğitim öğretim yılı ücretleri 3,500 euro, yüzde 50 burslu için 1750 euro, yüzde 25 burslu için 2650 euro. Oh. Üniversite de Üsküp Eğitim ve Kültür Vakfı’na ait. Onursal başkanı da Prof. Dr. Mustafa Şentop. Haber doğru, büyük bomba. Canlı yayında önünüzde araştırdım. Haber doğru, meclis başkanının Üsküp’te üniversitesi var. hukuk fakültesini bitirenler Türkiye’de hakim ve savcılık yapabiliyor. Kız bana diyor ki atanacağım yer belli. Sen bu hızla Yargıtay başkanı da olursun dedim. Olursun valla adamını bulduktan sonra.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar