Özgür Özel’den çok konuşulacak kardeş itirafı! İlk kez söylüyorum

Özgür Özel’den çok konuşulacak kardeş itirafı!  İlk kez söylüyorum
Manisa’da bir takım ziyaretlerde bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “İlk kez söylüyorum” diyerek kardeşine ilişkin dikkat çeken bir itirafta bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'daki ziyaretleri sırasında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

aa-20240428-34404780-34404776-chp-genel-baskani-ozel-manisada-canli-yayina-konuk-oldu.jpg

“ADALET YÜRÜYÜŞÜNDEN BERİ İŞSİZ”

Kardeşine ilişkin önemli bir açıklama yapan Özel “Bizim ailelerimiz, dedelerimiz, yoksulluk görmüş büyüklerimiz memuriyetten gelen, emekli maaşıyla geçinen insanlar. Buradan söylüyorum; kardeşim Barış Özel, Adalet Yürüyüşünden beri işsiz. Çalıştığı bankadan Adalet Yürüyüşü için izin istedi 60 gün izni olduğu halde izin vermediler. Kendi adalet yürüyüşünü başlattı, işi bıraktı. Onu yaptığı için Adalet Yürüyüşü'nden beri işsiz. İlk kez buradan söylüyorum. Kardeşim Barış Özel Adalet yürüyüşünden beri işsizdir. Bilmez miyiz İstanbul Belediyesi'nde işe koyalım, Ankara Belediyesi'nde işe koyalım. İş bulursa kendi bulur. Ağabeyi ana muhalefet lideri diye asla kayrılmaz” dedi.

Özgür Özel'in kardeşi hakkında şoke eden gerçek – Alanya Postası

“BİZ TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAĞIZ”

“Ne Semih Balaban'ın, ne Ferdi Zeyrek'i, ne Özgür Özer'in, ne herhangi bir belediye başkanımızın buna ihtiyacı yok. Ailelerimizin buna ihtiyacı yok” diyen Özel şöyle devam etti: Biz Türkiye'ye örnek olacağız. Bu ülkede nelerin olduğunu, nasıl yönetildiğini, nasıl yandaşların kayrıldığını hep birlikte yaşadık. Biz şimdi bizim yandaşlarımızın kayrılması için bu belediyeyi devir teslim almadık. Bir devri bitirmek yeni bir devir açmak için geldik. İktidar olduğumuzda da Avrupa Sosyal Demokratlar'ın mütevaziliğinde olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar