EYT'liye özel promosyon Garanti'de: 5 gün içerisinde başvuranlar hemen alabilecek

EYT'liye özel promosyon Garanti'de: 5 gün içerisinde başvuranlar hemen alabilecek
Nisan ayına yönelik ara ödemeleri hesaplarına yatmaya başlayan EYT'liler, ilk tam maaşlarını ise bayram ikramiyeleri ile birlikte 14-18 Nisan tarihleri arasında alacak. Garanti'den emekli maaşını almaya hazırlanan EYT'lilere özel yeni bir promosyon kampanyası duyuruldu.

Muharrem Kazer / Günboyu 

Türkiye''nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA, en düşük emekli maaşının 7500 TL''ye yükselmesinin ardından promosyon ödemelerinde yeni bir zam için çalışmaları hızlandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın yaptığı duyuru ile 5500 TL olan en düşük emekli maaşı 7500 TL''ye yükseltilirken, değişikliği içeren kanun teklifi 30 Mart tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi''ne gelen torba yasa ile kabul edildi. 

Yapılan zamların ardından Garanti Bankası tarafından promosyon ödemelerinde bir değişiklik olmamasına karşın, mevcut kampanyalarda ödenen rakam, emeklinin aldığı maaş tutarına göre artış gösterdiğinden ötürü en düşük emekli promosyonu olan 4500 TL de otomatik olarak 6750 TL''ye yükselmiş oldu. 

EN DÜŞÜK EMEKLİ PROMOSYONU ZAMLANDI

Ramazan Bayramı''ndan önce maaşların hesaplara aktarılacağının açıklanmasının yanı sıra, bu yıl bayram ikramiyeleri de maaşlara eklenerek toplu bir şekilde ödeme gerçekleştirilecek. Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi kapsamında emekli olacak vatandaşlar maaş ve ikramiye ödemelerinin dışında ayrıca Nisan ayında bankalardan emekli promosyonlarını da almaya hak kazanacak. 

Maaşını 3 yıl süre ile başka bir bankaya taşımayacağına yönelik söz veren emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere ödenecek promosyonlarda Garanti BBVA, iki farklı ödeme planı ile müşterilerinin karşısına çıkarken, emekli maaşı 7500 TL ile 9999 TL arasında olan vatandaşlara 6750 TL''lik promosyon ödenecekken, emekli aylığı 10 bin TL''nin üzerinde olan müşteriler içinse bu rakam 7500 TL''ye yükselecek. 

EYT''LİLER EMEKLİ PROMOSYONLARINI NE ZAMAN ALACAK?

Ödeme takvimi için bankalar arasında bir standart bulunmamasına karşın birçok kurum, ilk maaş ödemesinin yapıldığı tarihten itibaren 3 gün içerisinde söz konusu promosyon tutarını müşterinin hesabına aktarmakta. 

Buna karşın çoğu zaman söz konusu işlem saatler içerisinde halledilmekte ve emekliler, başvuru yaptıkları gün içerisinde promosyon tutarlarını alabilmekte. 

GARANTİ''DEN EMEKLİLERE BONUS HEDİYESİ!

Türkiye Garanti Bankası, bir defaya mahsus olmak üzere ödenecek nakit tutarın yanı sıra, 31 Mart''a kadar maaşını 3 yıl süreyle Garanti''den almayı taahhüt eden emekli müşterilere özel bir kart kampanyasını hayata geçirdi. 

Bu kampanyaya göre, emekli müşteriler alacakları promosyonlardan hariç, kredi kartlarından yapacakları 500 TL ve üzeri harcamalarına 1000 TL değerinde bonus puan kazanacak. 

Söz konusu bonus puanlar, marketlerden akaryakıt zincirlerine, giyim mağazalarından kırtasiyelere kadar birçok alanda kullanılabilecek ve nakit para ile aynı işlemlere tabii tutulacak. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar