AKP'de Mansur Yavaş depremi: Partisinden istifa ederek Altınok'a karşı Yavaş'ı destekleyeceklerini açıkladı

AKP'de Mansur Yavaş depremi: Partisinden istifa ederek Altınok'a karşı Yavaş'ı destekleyeceklerini açıkladı
AKP Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AKP’deki görevinden istifa ettiğini duyurdu. Zengertaş, Turgut Altınok’a karşı CHP’nin adayı Mansur Yavaş’ı destekleyeceğini de vurguladı.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, siyasi partiler seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Özellikle geçtiğimiz yerel seçimlerde ciddi bir oy kaybı yaşayan AKP, bu seçimlerde kaybettiği oy oranını yeniden kazanmayı hedefliyor.

Özellikle Ankara’yı CHP’nin elinden almanın planlarını yapan iktidar partisi, Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısına Turgut Altınok’u rakip olarak çıkardı.
Ankara'da, Altınok’un AKP'nin kaybettiği yerel gücü geri kazanma misyonunu üstlenmesi amaçlanırken, dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

erdogan.jpg

AKP Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş, sosyal medya hesabından paylaşımda AKP’den istifa ettiğini duyurdu.

Turgut Altınok’un Ankara’da aday çıkarılmasını eleştiren ve doğru bulmadığını belirten Zengertaş, açıklamasında AKP’yi hedef aldı.

Parti içinde dönen liyakatsızlığı vicdanına yediremediğini ifade eden Zengertaş, yerel seçimlerde teşkilat üyeleriyle Mansur Yavaş’ a destek olacaklarını vurguladı.

Zengertaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli arkadaşlar

AK Parti’de son dönemde yaşanan gelişmeleri gençlik kolları başkanlığı ve belediye meclis üyeliği dahil olmak üzere bir çok görev almış bir kardeşiniz olarak kendi vicdanıma kabul ettiremedim.

Keçiören Belediyesi’nde birçok işçi arkadaşımızı kaşının üstünde gözün var demeden ekmeğinden eden şahsın Ankara'da aday gösterilmesini vicdanıma kabul ettiremedim.

İl başkanının yakın arkadaşı olması dışında hiç bir vasfı olmayan Erhan Sarıgöl'ün doğup büyüdüğüm Mamak’ta siyasete yön vermesini kabullenemedim.

"AK PARTİ BUNLARDAN VAZGEÇMEDİ"

Mamaklının milyonlarını yatırıma hizmete harcamak yerine reklama televizyon programına harcayan Murat Köse’ye rağmen AK Parti’den vazgeçmedik.

Sırf Murat Köse’ye şirin gözükmek için büyük şehir meclisinde şovmenlik yapıp aynı hafta görevden alınınca Murat Köse’ye de küfürler eden Erhan Sargöl gibilerine rağmen AK Parti’den vazgeçmedik ama gördük ki AK Parti’de bunlardan vazgeçmedi.

gfwxwfowoaaqqim-001.jpeg

"BEN TARAFIMI İYİLİKTEN YANA SEÇTİM"

Kendi çıkarları haricinde hiç bir şey umurunda olmayan hatır gönül bilmez insanlarla aynı yolda yürümeyi kabullenemedim.

Kendime sordum.

İşçi ve esnaf düşmanı Turgut Altınok mu? Ankara'da ulaşılmamış fakir fukara bırakmayan gariban babası Mansur Yavaş mı? Ben tarafımı iyilikten yana seçtim.

Gördüm ki benim gibi düşünen daha önce AK Parti teşkilatlarında görev almış yüzlercesi var onlardan bir kısmıyla.

Bugün burada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'a desteklerimizi açıklamak için toplandık. Aldığımız kararın hayırlara vesile olmasını diliyorum."

gfwxyjsxkaa7pse.jpeg

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar