Cumhur İttifakı ortaklarından AKP’yi kızdıracak adım: Metin Külünk’e İBB adaylığı teklif ettiler

Cumhur İttifakı ortaklarından AKP’yi kızdıracak adım: Metin Külünk’e İBB adaylığı teklif ettiler
AKP’li Metin Külünk Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi’nden kendisine İstanbul için adaylık teklif edildiğini açıkladı.

AKP'li Metin Külünk, Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kendisine adaylık teklifi yaptığını açıkladı.

Külünk, Odatv'ye yaptığı açıklamada, "23 Kasım 2023 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurumuzu yaptık. Önce aday adaylığımızı, sonrasında ise projelerimizi beyan eden basına açık iki özel toplantı gerçekleştirdik" dedi.

Aday adaylığı sürecinde Türkiye'nin içine girdiği son durumu göz önünde bulundurarak hareket ettiklerini belirten Külünk, Külünk, "Aday adaylık kararımızda Türkiye’nin içine girdiği son kulvarda karşılaşılacak muhtemel engel ve zorlukları görerek, insanımıza karşı bir sorumluluk bilinci ile hareket ettik. Durumumuz bugün görünenden farklı bir neticeye işaret etti. Olabilir, takdirdir" ifadelerini kullandı.

YENİDEN REFAH’A RET

Yeniden Refah Partisi'nin kendisine adaylık teklifinde bulunduğunu ifade eden Külünk, ancak nazik tekliflerine teşekkür ettiklerini ve bu teklifi kabul etmeyeceklerini açıkladı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar