Ete hasret kalan vatandaş çöpe atılan ürünler için birbirini ezdi! Hani Avrupa bizi kıskanıyordu ağla Türkiye'm ağla

Ete hasret kalan vatandaş çöpe atılan ürünler için birbirini ezdi! Hani Avrupa bizi kıskanıyordu ağla Türkiye'm ağla
İstanbul İkitelli’de kadınlar ve çocuklar market çalışanının attığı tarihi geçmiş etleri çöpten toplamak için birbiriyle yarıştı.

Asgari ücretin ardından zamlar teker teker gelmeye başlarken etin fiyatı da arttı vatandaş neredeyse etin tadını unuttu.

İkitelli’de çekilen bir görüntü izleyenleri hayrete düşürdü. Bir market son kullanma tarihi geçen ürünlerini çöpe attı. Market çalışanının çöpe et attığını gören vatandaşlar konteynerin yanına koştu. Kadınlar ve çocuklar bir anda çöpteki ürünleri teker teker çıkarıp toplamaya başladı. Bir çocuk konteynerin tepesine çıkıp kalanları da çıkarmaya çalıştı.

Kadınların ve çocukların bozuk ürünleri toplamak için birbiriyle yarıştığı o anlar cep telefonuyla kaydedildi. Kadınların yaptığını gören market çalışanı kız ise “Son kullanma tarihi geçmiş, ben uyardım dinlemediler ölürlerse ölsünler ne yapayım” diyerek seslendi.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntü ekonominin ve alım gücü düşen vatandaşın geçinmekte ne kadar zorlandığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Art arda gelen zamların ardından et alamayan vatandaşın sağlığını hiçe sayarak tarihi geçmiş et için mücadele etmesi hem üzdü hem de düşündürdü.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar