Ahmet Ercan’dan yürekleri ağza getiren uyarı! Depremin kaçınılmaz olduğu 7 yeri açıkladı haritada tek tek gösterdi

Ahmet Ercan’dan yürekleri ağza getiren uyarı! Depremin kaçınılmaz olduğu 7 yeri açıkladı haritada tek tek gösterdi
Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye’de kesin deprem olma potansiyeli taşıyan yerleri harita ile tek tek göstererek açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkım yaratan depremlere ilişkin açıklamaları ve uyarılarıyla dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’ın yeni uyarısı nabızları yükseltti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda vatandaşı depreme karşı uyaran, yapılması gerekenleri sırayla anlatan Ercan’ın son paylaşımı endişelendirdi.

er.jpg

X hesabından haritalar paylaşan Ercan, Türkiye’de deprem riski taşıyan 7 yeri tek tek açıkladı. Ercan, hiçbir yerde deprem olmasa da bu yerlerde depremin kesin olarak meydana geleceğini vurguladı.

Ercan, yaptığı paylaşımda Türkiye çapındaki depremlerin olmaması durumunda bile belirli aralıkların depremlerin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Ercan, özellikle Karlıova-Bingöl, Erzincan, Denizli, Sakarya Çukuru, Midilli Üçgeni, Teke Burnu ve Göller Bölgesi'nin deprem riski taşıyan bölgeler olduğunu belirtti.

88.jpg

Ercan, Naci Görür, Doğan Perinçek ve Okan Tüysüz’ün Hakkari'de yakın bir gelecekte 7 büyüklüğünde bir deprem beklediği açıklaması büyük dikkat çekmişti. 4 deprem uzmanı ilk kez tek bir ili işaret ederek ortak bir uyarı yapmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar