İdrar lekeli pantolon yok sattı! Bu kadar para eder mi

İdrar lekeli pantolon yok sattı! Bu kadar para eder mi
Dünya ünlü giyim markasının 25 bin liraya satışa çıkardığı pantolonun tasarımını gören “Böyle moda olmaz olsun”dedi.

Yıldan yıla değişen dünya modasına ayak uydurmak giderek zorlaşıyor. Bazı tasarımlar güzelliğiyle büyülerken bazıları ise sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olmaya devam ediyor.

Tanınan markaların değişik tasarımları artarken bunlara bir yenisi daha eklendi.

Dünyaca ünlü Jordanluca isimli markanın Milano Moda Haftası'nda tanıttığı kot pantolonundaki detay görenleri hayrete düşürdü.

Pantolonda idrar lekesi şeklindeki tasarım kısa süre içinde sosyal medyada herkesin diline düştü. Bu ilginç tasarım pantolonun şaşırtan bir diğer detayı ise satışa 25 bin lira üzerinden çıkarılması oldu.

Screenshot_8

STOK TÜKENDİ

Tasarımı görenler pantolonu kimin giymek isteyeceğini sorgularken aynı zamanda ücretinin yüksek oluşunu da eleştirdi. İngiliz-İtalyan giyim markasına eleştirilerin biri biterken diğeri başladı. Skandal tasarımın online satışa açılmasının ardından kısa sürede tükendiği belirtildi.

Screenshot_9

Daha önce de Zara markasının yeni sezon ürünleri arasında yer alan sebze simgeli uzun elbise herkesin tepkisini toplamış günlerce konuşulmuştu. Meyve-sebze baskılı elbise üzerinden sosyal medya üzerinde dönen esprilerin ardı arkası kesilmemişti. O elbise de mağazalarda 859,95 liradan satışa çıkarılmıştı.

s-cd98e1e9511c1e5a2e33849f5a79402cda2d7bf7.webp

PANTOLONLARI HEP YERDE

Dünyaca ünlü şarkısı Justin Bieber ünlüler arasında giydiği pantolonlarla sıkça gündem olan isimlerin başında geliyor. Bieber’ın Los Angeles’ta alışveriş yaparken giydiği pantolonun kalçasından aşağı düşmesi de büyük dikkat çekmiş moda anlayışı sertçe eleştirilmişti.

Justin Bieber’ın pantolonu yine düştü - Resim: 3

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar