Ev sahibinin vergi vermemek için bulduğu yöntem pes dedirtti! Tüm kiracılarına bunu yapıyormuş

Ev sahibinin vergi vermemek için bulduğu yöntem pes dedirtti! Tüm kiracılarına bunu yapıyormuş
Ev sahibinin vergi vermemek için bulduğu yöntemi anlatan kiracının söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Bir değil hepsine bunu yapıyormuş!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklara her gün bir yenisi eklenirken bir kiracının sosyal medyada anlattıkları duyanları hayrete düşürdü. Kiracı Arzu Hanım, ev sahibinin vergi ödememek için bulduğu yöntemin ayrıntılarını tek tek anlattı. İşte kafaları karıştıran kurnaz yöntem…

Sosyal medya hesabı X üzerinden bir paylaşım yapan Arzu Hanım, şunları söyleyerek kiracı olarak dert yandı:

Ev sahibim vergi ödememek için 3 yıldır kirayı elden alıyor benden. Şikayet edeceğimi söylediğim de, bende seni şikayet ederim kirayı ödemedi derim hepsini sil baştan alırım diyor. Avukata sordum evet alır dedi. Ve bu adam yıllardır bütün kiracılarına aynısını yapıyor. Ben gidip şikayet edemiyorsam peki devlet bunu nasıl tespit edecek?

Arzu Hanım’ın yaptığı paylaşımın altına çok sayıda kiracı, ev sahibi ve avukat yorum yaparak fikirler verdi.

5454545.jpg

Evi ilk kiraladığı zamanda kontrat imzaladığını ifade eden Arzu Hanım, kirasını elden verdiği için mahkemede haksız çıkmaktan endişelendiğini belirtti.

Ev sahibiyle benzer durumları yaşayan sosyal medya kullanıcıları Arzu Hanıma bir sonraki kirasını verirken parayı teslim ettiğinde video çekmesini önerdi.

Arzu Hanım, ev sahibinin hasta olduğunu, evinden dışarı çıkmadığını, kirayı evine giderek verdiğini bankadan teslim etme talebini reddettiğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar