Kağıthane’de sinirden deliye döndü arkadaşının başına bıçak sapladı! Dehşet verici kavganın sebebi yok artık dedirtti

Kağıthane’de sinirden deliye döndü arkadaşının başına bıçak sapladı! Dehşet verici kavganın sebebi yok artık dedirtti
Kağıthane’de tartışan iki genç arasındaki kavganın sonucu dehşet yarattı. Öfkelenen genç diğer gencin başına bıçak sapladı.

İstanbul Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde iki genç arasındaki çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

İddiaya göre, sokakta yürüyen 18 yaşındaki Azat K. ile 19 yaşındaki Fatih E. arasında kızışmaların neden olduğu tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İkilinin yanındaki birbirinin arasında girse de küfürleşme devam etti. Fatih E., bıçaklayarak Azat K.'nın üzerine koştu, önce arkasından bıçakladı, ardından elindeki bıçağı sapladı.

aw125114-03.jpg

Kanlar içinde yere yığılan Azat K., saldırganın kaçışına esnaf tarafından engellendi.

Olaya tanık olan bir esnaf, "Geldiğimde çocuk yerde yatıyordu. Ambulansla koydular, vuran kişi de orada oturuyordu, polis geldi gitti. Kavga kaybetmişler, 3 yerinden bıçaklanmış ve sonda bıçağı saplamış. Hiç hareket etmiyorlardı. Alıp gittiler." şeklinde ifade verdi.

aw125114-02.jpg

Başında bıçakla tedavi kaldırılan Azat K.'nin ameliyatla bıçakla çıkarılmasının ardından yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

aw125114-05.jpg

Genç, kişilerle birlikte halihazırda husumet mevcuttu ve kız meselesinden dolayı ortaya çıkan olaydan sonra hayati tehlikeyi atlattı.

aw125114-09.jpg

Gözaltına alınan Fatih E. Cezaevine gönderildi. Fatih E.'nin suç kaydı bulunmazken, Azat K.'nın ise daha önce "gasp (yağma)" ve "kasten yaralama" suçlarından kaydının yapıldığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar