İBB adaylığında adı geçen Barış Atay için Erkan Baş'tan açıklama geldi: Aday olacak mı

İBB adaylığında adı geçen Barış Atay için Erkan Baş'tan açıklama geldi: Aday olacak mı
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Barış Atay'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi partilerin aday belirleme çalışmaları son sürat devam ediyor. Partiler için kritik önem taşıyan İstanbul’da AKP, CHP ve Zafer Partisi adaylarını duyururken gözler adaylarını açıklamayan diğer siyasi partilere çevrildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden aday olduğu şehirde, muhalefet cephesindeki ittifak arayışları şuana kadar sonuçsuz kalırken, İYİ Parti ve DEM Parti seçime kendi adayını çıkartma kararı aldı.

İstanbul'da diğer muhalif partilerin İmamoğlu'na rakip olarak hangi isimleri aday gösterileceği merak edilirken, ortaya Türkiye İşçi Partisi (TİP) ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Yerel seçimlerde İstanbul’un durumu için herhangi bir açıklama yapmayan TİP’in İstanbul’da Barış Atay’ı aday göstereceği iddiası bir anda gündem yarattı.

453941-141842637.jpg

AÇIKLAMA GELDİ

Gazeteci Candaş Tolga Işık, TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın Barış Atay’ın adaylığı hakkında yaptığı sözlerini aktardı.

Barış Atay'ın İBB adayı olduğuna yönelik iddiaları üzerine Erkan Baş'la görüştüğünü belirten Candaş Tolga Işık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Barış Atay'ı İBB Başkan adayı olarak göstereceğimiz yönünde çıkan haberlerin tamamı yalan. Böyle bir adaylık da yok böyle bir planımız da...”

candas-tolga-isik.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar