Eskişehir’deki tren garı otoparkı gelirinin kime ait olduğu netleşti

Eskişehir’deki tren garı otoparkı gelirinin kime ait olduğu netleşti
Eskişehir Demirspor Kulüp Başkanı, tren garının gelirlerinin Ankara Demirspor'a gitmesini değerlendirirken, "Gar gelirleri ihaleli olduğu için diğer kulüpler ya da üçüncü şahıslar gelir alamıyorlar" dedi.

Eskişehir Tren İstasyonu otoparkının Ankara Demirspor'a ait olduğuna dair tabelanın kafalarda soru işaretleri uyandırmasının ardından Eskişehir Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Hünerliel, Ankara Demirspor'un bu geliri ihale ile aldığını ve usulsüzlük olmadığını belirtti. Ayrıca Eskişehir Demirspor'un da benzer bir girişimde bulunduğunu dile getirdi.

Eskişehir Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Hünerliel, konuyla ilgili "O pankartta ‘Bu alan bot Ankara Demirspor Kulübü’ne aittir’ diye yazıyor. Yani gerileri kulübe ait olarak kullanılıyor ve gelirleri Ankara Demirspor’a gidiyor. Ankara Demirspor şirketleşmiş bir kulüp ve bu gelirleri ihale usulü kendi üzerine almış görünüyor. Biz de kendi ait bir otopark edinmek için uğraşıyoruz ve siyasilerimizin destekleriyle yakın zamanda bir alanı Eskişehir Demirspor’a kazandıracağız." ifadelerine yer verdi.

Eskişehir’deki tren garı otoparkı gelirinin Ankara Demirspor’a ait olması Başkan Hünerliel, Eskişehir Demirspor'un tek gelir kaynağının bir halı saha olduğunu hatırlatarak, benzer bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti. Kendilerinin de gelir kaynağı elde etmeye çalışan bir kulüp olduklarını vurgulayan Hünerliel, spekülasyonların insanların kendilerini düşünerek yapıldığını ifade etti. Ankara Demirspor’a giden paraların derdi olmadığını belirten Başkan, kulübün ayakta kalabilmesi için maddi kaynak arayışında olduklarını ve bu çerçevede çabaladıklarını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar