Yaka paça camiden polis zoruyla atılmıştı! Bayram namazındaki Örümcek Adam ilk kez konuştu

Yaka paça camiden polis zoruyla atılmıştı!  Bayram namazındaki Örümcek Adam ilk kez konuştu
Hatay'ın İskenderun ilçesinde, bayram namazına Örümcek Adam maskesiyle giden bir kişi polis ekipleri tarafından dışarı çıkarılmıştı. Olayın ardından, maskeli kişi olan Ayaz Koç, olayda ayağının kırıldığını, insanlara moral vermek için böyle giyindiğini ifade etti.

Camiye bayram namazı için giden cemaat, Örümcek Adam maskesi takmış bir kişiyle karşılaşınca şaşkınlık yaşamıştı. Örümcek Adam maskesiyle vaaz dinlemeye devam etmesi de sosyal medyada olay olmuştu. Camide bulunan cemaat, polis çağırarak müdahale etmiş, polis ekipleri de maskeli kişiyi dışarı çıkarmıştı.

8ldjkt-cuua6ujuaktva3q.webp

Ayaz Koç, yaşananları şu sözlerle anlattı:

Herkese merhaba, ben Ayaz Koç. İnsanlar beni deprem bölgelerinde tanıdı. Gönüllü olarak deprem bölgelerine gittim, çocukları eğlendirdim, çocuklarla ilgilendim. 5 bölgede kaldım 50 gün boyunca. Ramazan Bayramı, bayram namazına gidiyorum elimi yüzümü yıkadıktan sonra. Halk güzel tepkiler veriyordu. Namazın ikinci rekatında hoca vaaz verirken Hocaya bakarken birden böyle polisler geldi. Beni böyle yere yatırdılar. Ters kelepçe yaptılar. Ayağıma bastılar. Buralarımı (boğazını gösteriyor) filan sıktılar yani tartakladılar. Ayağım zaten şöyle göstereyim şu an şu durumda (alçıdaki ayağını gösteriyor.) Yürüyemiyorum hedeflerimden biraz azaldı yani basamıyorum üstüne.

6616c121b84122d2b91dda48.webp

"İNSANLARA BELKİ MORAL VERİRİM DEDİM AMA..."

Ben gerçekten hayallerini yapan gencim. Böyle bir olay yaşamak istemiyordum. İnsanlara belki moral veririm mutlu ederim dedim ama İskenderun Hatay'da saat 7.15 sıralarında bu olayı yaşadım. Şu an ayağım çok ağrıyor, ağrı içinde. Hayallerimden asla vazgeçmeyeceğim. Bunu tüm Türkiye duysun ve öğrensin. Beni görenler var zaten onlara da teşekkür ederim. Destekliyorlar yanıma geliyorlar.

ttt.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar