Piknik keyfi kabusa dönüştü! Dere yatağında küçük çocuğun cansız bedeni bulundu

Piknik keyfi kabusa dönüştü! Dere yatağında küçük çocuğun cansız bedeni bulundu
Bursa'da ailesiyle birlikte piknik yapmaya giden 2 yaşındaki bir çocuk, kısa bir süre sonra gözden kayboldu. 100 kişilik ekip tarafından yapılan arama çalışmaları sonucunda çocuğun cansız bedeni, dere yatağında bulundu.

Olay, Bursa'nın Kozluca Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye kökenli Ahmet Arokom ve Abir Arokom çifti, çocukları 2 yaşındaki Muhammed Hamduni ile birlikte piknik yapmak için dere kenarına gitti. Baba ve anne, yemek hazırlığı yaparken Muhammed, ailesinden ayrılarak kayboldu. Aile, çocuklarını 4 saat boyunca her yerde aradı ancak sonuç alamadı. Bunun üzerine Jandarma Komutanlığı'ndan yardım istendi ve jandarma ekipleri ile arama kurtarma ekipleri hemen olay yerine yönlendirildi.

kahreden-haber-henuz-2-yasindaydi-dere-kenarinda-olu-bulundu-nqps.webp

Jandarma ekiplerinin koordinesinde AFAD, UMKE, ANDA ve İNDAK gibi ekipler arama çalışmalarına katıldı. Ayrıca, polis dalgıç ekipleri dere yatağında arama yaparken, jandarma özel eğitimli arama köpeği Zanka ile çevreyi taradı.

18683518-728xauto.webp

CANSIZ BEDENİ DERE YATAĞININ 500 METRE İLERİSİNDE BULUNDU

Yaklaşık 2 saat süren arama çalışmalarının ardından, çocuğun cansız bedeni polis dalgıç ekipleri tarafından dere yatağında, yaklaşık 500 metre ileride bulundu. Çocuğun cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından morga götürüldü. Bu acı olay, ailenin ve toplumun derin üzüntüsüne neden oldu.

download.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar