Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu korkuttu! Onlarca kişi hayatını kaybetti, binlerce yaralı var

Bayram tatilinin 5 günlük acı bilançosu korkuttu! Onlarca kişi hayatını kaybetti, binlerce yaralı var
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk beş gününde meydana gelen kazalarda 38 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyada "Hayatla yarışılmaz" başlığıyla yaptığı paylaşımda, tatil süresince yaşanan trafik kazalarının sayısını açıkladı. Yerlikaya'nın verdiği bilgilere göre, ilk beş günde 3.071 kaza yaşandı ve bu kazalarda 38 kişi yaşamını yitirdi.

8i8i.jpg

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

"Ramazan Bayramı tatilinin ilk 5 gününde toplam 3 bin 71 trafik kazası meydana geldi. Ne yazık ki, bu kazalarda 38 vatandaşımız hayatını kaybetti. 5 bin 26 vatandaşımız da yaralandı."

*Bayram tatilinin ilk gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba) toplamda bu kadar trafik kazası yaşandı. Maalesef, bu kazalarda birçok vatandaşımız hayatını kaybetti ve birçoğu yaralandı.

*Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.

*Lütfen aşırı hız yapmaktan kaçınalım ve araçlarımızda, otobüslerde emniyet kemeri takmayı asla ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uymak hayat kurtarır.

*Yolculuklar, sevdiklerimize kavuşmak için vardır, onlardan ayrılmak için değil. Lütfen bu önemli gerçeği akıldan çıkarmayalım.

kaza1122.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar