Karısını en yakın arkadaşına emanet etti! Birlikte olduklarını öğrenince dehşet saçtı

Karısını en yakın arkadaşına emanet etti!  Birlikte olduklarını öğrenince dehşet saçtı
İzmir'in Ödemiş ilçesinde dehşete düşüren bir cinayet meydana geldi. 45 yaşındaki Fuat Kök, evine dönerken motosikletten açılan saldırı sonucu bacaklarına altı kurşun isabet etti ve hastaneye kaldırıldı. Kök yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili ortaya çıkan detay, kan dondurdu.

Şüphelinin, kısa süre önce cezaevinde bulunan ve karısını emanet ettiği en yakın arkadaşıyla eşinin ilişkisi olduğu iddiasıyla cinayeti işlediği öğrenildi.

Korkunç olay, dün akşam saat 20.00 civarında Atatürk Mahallesi Tarla Sokak'ta meydana geldi. Fuat Kök, evine giderken motosikletten saldırıya uğradı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve Kök ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kök'ün cenazesi incelemenin ardından morga kaldırıldı.

640xauto.webp

KARISINI EMANET ETTİĞİ ADAMLA BİRLİKTE OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE DELİYE DÖNDÜ

Olay sonrası kaçan cinayet zanlısı M.Ç. ile birlikte, zanlıya yardım ettiği değerlendirilen beş kişi gözaltına alındı. M.Ç.'nin daha önce başka bir suçtan cezaevine girdiği ve cezaevindeyken arkadaşı Fuat Kök'e "Karım sana emanet" dediği, daha sonra ise karısıyla Kök'ün ilişkisi olduğunu öğrendiği ve cezaevinden çıktığında bu nedenle cinayeti işlediği iddia ediliyor. Gözaltına alınan toplam altı kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar