Nereden geliyor bu değirmenin suyu: Menzil şeyhinin oğlunun lüks araba şovu

Nereden geliyor bu değirmenin suyu: Menzil şeyhinin oğlunun lüks araba şovu
Menzil şeyhinin oğlu Rağıp El Hüseyni'nin sosyal medyada viral olan videosu eleştirileri de beraberinde getirdi. Hüseyni'nin lüks bir araçtan inip kendi için şemsiye tutturması ise dikkatlerden kaçmazken, aracın fiyatı ise dudak uçuklattı.

Menzil Tarikatı lideri Muhammet Saki Elhüseyni'nin oğlu, Rağıp El Hüseyni'nin sosyal medyada paylaşılan görüntüsü gündem oldu.

Sosyal medyada hızla yayılan videoda, Menzil şeyhi Muhammet Saki Elhüseyni'nin oğlu olan Rağıp El Hüseyni'nin, lüks aracından inerken kendisi için şemsiye tutulduğu gösteriyor.

640xauto-001.webp

Cemaatin bir üyesi tarafından çekilen videoda. şeyh oğlunun bu kadar lüks bir yaşam sürmesi, birçok kişinin tepkisine neden oldu.

Kısa sürede çok konuşulanlar listesine giren videoda aracın fiyatının 20 milyon olması ise hayrete düşürdü.

SAĞANAK YAĞMUR ALTINDA BEKLEMİŞLERDİ

Menzil tarikatının içerisinden gelen lüks araçlar, camiler ve külliyelere ait görüntülere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Sürekli çakarlı konvoy araçlarıyla dikkat çeken tarikat liderleri, görüntüler ile sık sık gündeme geliyor ve eleştiriliyor.

afasda.jpg

Geçtiğimiz haftalarda da Menzil şeyhini görmek isteyen tarikat müridlerinin, sağanak yağmur altında birbirini ezdiği görüntüler gündem olmuştu. Ortamda çok sayıda küçük çocuk bulunması da dikkat çekti.

YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar