Manisa BBSK Ege derbisinde P.Karşıyaka’yı ağırlayacak

Manisa BBSK Ege derbisinde P.Karşıyaka’yı ağırlayacak
Manisa BBSK, P. Karşıyaka ile Ege derbisinde 4 Mayıs Cumartesi günü Manisa'da karşılaşacak.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) heyecan dolu bir sezon geçirerek normal sezonun son haftasında Ege derbisine ev sahipliği yapacak.

Potanın Tarzanları, rakibi Pınar Karşıyaka ile 4 Mayıs Cumartesi günü Manisa’da karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç öncesinde Manisa BBSK, oynadığı güçlü performanslarla play-off’a kalmayı garantilemiş durumda. 5’inci sıradaki yerini koruyarak ligin ilk yarısında aldığı galibiyetleri tekrarlamak için mücadele edeceği belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un play-off’a kalmasında başarılı bir ivme yakalayarak son haftaya büyük bir umut ve istekle girmesi, Ege derbisinin de ayrı bir heyecan yaratacak olmasını sağlıyor. Özellikle ev sahibi avantajını kullanacak olan Potanın Tarzanları, taraftarları önünde önemli bir galibiyet almak için sahada olacak. Daha önce Pınar Karşıyaka ile oynanan resmi maçlarda başarılı sonuçlar elde eden Manisa BBSK, bu maçta da taraftarların desteğiyle kazanarak play-off öncesi moral depolamayı hedeflediği açıklandı.

Maç saati olan 15.30’da başlayacak olan Ege derbisi, basketbolseverlerin heyecanla beklediği ve ligin önemli mücadelelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Manisa BBSK Ege derbisinde P. Karşıyaka’yı ağırlayacak

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar