Samsung, Instagram ve Tiktok'taki o sorunu çözüyor

Samsung, Instagram ve Tiktok'taki o sorunu çözüyor
Samsung, Instagram ve TikTok ile kamera çözünürlüğü konusunda anlaştı. Artık Instagram ve TikTok'ta video ve fotoğraf çekerken görüntü kalitesinde bozulma yaşanmayacak.

Android telefonların en büyük sorunlarından biri olan çözünürlük konusu Samsung ile çözüme kavuşuyor. Instagram, TikTok ve Snapchat ile iş birliği yapan Samsung, video veya fotoğraf çekerken görüntünün bozulmasına izin vermeyecek. Ayrıca uygulamalarda gece modu ve yardımcı kamera efektleri gibi destekler olacak.

Yıllardır İOS işletim sistemlerinin android işletim sistemine karşı en büyük avantajı olarak gösterilen çözünürlük kalitesi, Samsung''un sosyal medya devleri ile yaptığı anlaşma ile ortadan kalkacak. Bu anlaşmaya göre, Instagram, Snapchat ve TikTok uygulamaları artık android telefon kameralarında çözünürlük düşürmeyecek. 

ÇAMUR GİBİ GÖRÜNTÜLER TARİHE KARIŞIYOR

Samsung, sosyal medya platformlarının yerleşik kamera özelliğini kullanarak çekilen fotoğrafların kalitesini artırmak için Instagram, TikTok ve Snapchat ile ortaklık kurdu. Tanınmış bir teknoloji editörü olan Ahmed Qwaider’in açıklamasına göre, Samsung telefonlara bu uygulamaların yükseltilmiş sürümleri sunulacak.

Yıllardır sosyal medyada viral haline gelen "Android ile çekilmiş" esprisi de söz konusu güncellemeler ile tarihe karışacak. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar