Instagram kurucusu en büyük pişmanlığını açıkladı! “Eski ruhunu kaybetti”

Instagram kurucusu en büyük pişmanlığını açıkladı! “Eski ruhunu kaybetti”
Instagram’ın kurucu ortağı Kevin Systrom katıldığı canlı yayında en büyük pişmanlığını dile getirdi. Systrom en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram eski ruhunu kaybettiğini itiraf etti.

Kevin Systrom, uzun süredir teknoloji gazeteciliği yapan Kara Swisher ile yeni bir podcast röportajında konuştu. Instagram, yıllar içinde büyük ölçüde bir fotoğraf paylaşım uygulaması olmaktan çıktı.

Yayında konuşan Systrom, konuşmasının son bölümünde, "Bence Instagram''ı Instagram yapan ruhu kaybettik," derken, Meta''nın uygulamayı ticarileştirmek için giderek daha agresif bir şekilde ilerlemesinin, artık arkadaşlarının ve ailesinin ne paylaştığını takip etmek için o kadar yararlı olmadığını düşünmesine yol açtığını da sözlerine ekledi: "Sanırım Instagram''daki en büyük pişmanlığım, çok fazla ticarileşmesi" ifadelerini kullandı.

"İLK AÇILDIĞINDAN İTİBAREN BAŞKALAŞIM GEÇİRDİ"

Konuşmasında samimi açıklamalarda bulunan Systrom ayrıca şu anda kullanmış olduğumuz Instagram için, "bu bizim başlattığım Instagram değil" ifadelerini de kullanarak, uygulamanın ilk açıldığından itibaren başkalaşım geçirdiğinin de altını çizdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar