Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Tahliye olan Nihal Candan evinde neden sinir krizi geçirdi

Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Tahliye olan Nihal Candan evinde neden sinir krizi geçirdi
Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında tahliye kararı verilmişti. Anoreksiya hastalığına yakalanan ve 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan, kendi imkanlarıyla evine geri döndü, sinir krizi geçirdi.

Nihal ve Bahar Candan kardeşler, vatandaşları "ucuz araç" vaadiyle kandırarak sazan sarmalı yöntemiyle dolandıran suç örgütüyle ilişkilendirildi ve 16 Kasım 2023'te dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanmıştı.

s-68e5fa33f7a9ee625a41344f2ada72539a9b64f4.webp

ANOREKSİYAYA YAKALANDI

Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne gönderilen iki kardeşten Nihal Candan, tutuklu bulunduğu süreçte yemek yemeyi reddederek tutuklanmasını protesto etti. Bu eylem, sonrasında Nihal Candan'ın anoreksiya nevroza teşhisiyle karşı karşıya kalmasına neden oldu.

TAHLİYE EDİLDİ

Anoreksiya hastalığıyla mücadele eden Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilme kararı aldı. Bu süreçte yaşadığı zorluklar ve kilo kaybı, psikolojik sağlığını da etkilediği ortaya çıktı.

oo.jpg

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Nihal Candan'ın tahliyesiyle birlikte annesi cezaevini ziyaret etti ve kızının evine dönüşünü öğrendi. Show Haber'in kavuşma anlarını görüntülemek istemesine rağmen, Nihal Candan sinir krizi geçirdi ve çekim izni vermedi.

NE OLMUŞTU

"Sazan Sarmalı" adı verilen soruşturma kapsamında sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam, "suç örgütüne üye olma" ve "kara para aklama" suçlamalarıyla gözaltına alınıp ardından cezaevine gönderilmişti.

2020, 2021 ve 2022 yıllarında 79 mağdurun dolandırıldığı soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşler suçlamaları reddetmişti.

ii.jpg

NİHAL CANDAN KİMDİR

İşte Benim Stilim isimli moda yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran ve daha sonra 'Survivor' programında yer alarak popülerliğini pekiştiren Nihal Candan, 'kara para aklama' suçlarından cezaevine gönderilmişti. Peki, Nihal Candan kim? Nihal Candan'ın mesleği ne ve kaç yaşında? İşte, detaylar...

Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995'te Mersin'de dünyaya geldi. Hukuk eğitimi almak için İstanbul'da Beykent Üniversitesi'ne giden Candan, akademik hayatının yanı sıra televizyon dünyasına da adım attı.

TV8 kanalında yayınlanan 'Bu Tarz Benim' ile tanınmaya başlayan Nihal Candan'ın 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar