TikTok’un yasaklanması Snapchat'i ayağa kaldırdı: Yatırımcı akınına uğradı!

TikTok’un yasaklanması Snapchat'i ayağa kaldırdı: Yatırımcı akınına uğradı!
Milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal bir platform olan Tiktok, önce AB, Kanada ve ardından Almanya'da yasaklandı. Tiktok'u güvenlik açısından uygun bulunmayan ülkelere destek artarken Snapchat uygulamasına talep artmaya başladı.

Dünyaca popüler olan TikTok, birçok ülkelerden banlanmaya devam ediyor. TikTok''un düşüşü, Snapchat''ı tekrar ayağa kaldırdı. İşye detaylar...

Snap (SNAP), TikTok uygulamasının ABD’de yasaklanmasına yönelik destek rüzgarının ABD Kongresi’ndeki etkisinin arttığına dair haberlerden fayda sağladı. Sosyal medya şirketinin hisseleri bugün yaklaşık 5% değer kazandı.

YASA BU HAFTA ÇIKACAK

Demokrat Senatör Mark Warner pazar günü Fox News kanalına verdiği demeçte, ByteDance (BDNCE)’in sahibi olduğu tartışmalara yol açan popüler sosyal video uygulaması TikTok’un da aralarında bulunduğu bazı Çinli teknolojilerin ABD’de yasaklanmasına olanak sağlayan yasayı bu hafta çıkarmayı planladıklarını açıkladı.

TikTok’u sosyal medyanın liderlerinden biri haline getiren kısa format video alanının ikinci en büyük oyuncusu Snap, TikTok’un engellenme ihtimaliyle yatırımcı akınına uğruyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar