İYİ Parti’nin Ankara adayını canlı yayında ağzından kaçırdı: Mansur Yavaş’ın rakibi kim olacak?

İYİ Parti’nin Ankara adayını canlı yayında ağzından kaçırdı: Mansur Yavaş’ın rakibi kim olacak?
Yerel seçimlere yaklaşırken İYİ Parti'nin Ankara adayı merak konusu olurken, TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Dervişoğlu, aday belirleme sürecinin devam ettiğini söyledi ve Ankara'dan çıkarılacak adayın güçlü olması gerektiğini belirtti.

Mansur Yavaş'ın ismi geçince ise Dervişoğlu, "Adı geçen adaylar var, bazılarının isimleri de zikrediliyor." dedi.

Yaklaşan yerel seçimlere dair İYİ Parti'nin aday belirleme süreci ve genel gündem oldukça ilgi çekici görünüyor. İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nun canlı yayında verdiği bilgiler, Ankara'dan çıkarılacak aday konusundaki merakı daha da artırmış gibi duruyor. İstanbul adayının henüz açıklanmamış olması ve Ankara'da güçlü bir adayın çıkarılması için niteliklere önem verileceği ifadesi, İYİ Parti'nin stratejisini yansıtıyor gibi görünüyor.

Muhalefet partileri arasındaki işbirliği tartışmalarının devam ettiği bir dönemde, İYİ Parti'nin kendi adaylarıyla seçime girmeye karar vermesi dikkat çekici. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki görüşme ve işbirliği teklifinin reddedilmesi, partiler arasındaki dinamikleri göstermesi açısından önemli bir ayrıntı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar