Ünlü gazeteci Şaban Sevinç’ten canlı yayında bomba kulis! CHP’nin İzmir aday ortaya çıktı

Ünlü gazeteci Şaban Sevinç’ten canlı yayında bomba kulis! CHP’nin İzmir aday ortaya çıktı
Yerel seçim için çalışmalar devam ederken gazeteci Şaban Sevinç canlı yayında CHP’nin İzmir adayının kulis bilgisini paylaştı. CHP kulislerinde hangi isim öne çıkıyor?Yaklaşan yerel seçimler için çalışmalar hız kazanırken CHP’de hem aday belirleme süreçleri de devam ediyor.

Yaklaşan yerel seçimlerde CHP'nin İzmir adayının kim olacağı merak edilirken, gazeteci Şaban Sevinç TV100'de canlı yayında kulis bilgisi paylaştı. Sevinç'e göre, Muharrem İnce'nin İzmir adaylığı söz konusu değil ve İnce'nin İzmir'i mevcut belediye başkanı Tunç Soyer ile değil, yeni bir adayla temsil etmeyi düşündüğü ifade edildi.

Şaban Sevinç'in paylaştığı kulis bilgilerine göre, İmamoğlu ve İnce'nin görüşmesinden sonra İzmir'in adı dahi geçmemiş. CHP Genel Merkezi'nden alınan bilgilere göre Muharrem İnce'nin İzmir adaylığı gündemde değil. İnce'nin, İzmir'e değişimi simgeliyerek yeni bir isimle girmeyi planladığı belirtiliyor.

İncelemelerine göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin görüşmesinden sonra İnce'nin İzmir için aday gösterileceği iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak Sevinç'e göre, İnce'nin İzmir adaylığı söz konusu değil ve İzmir'in adı bile İmamoğlu ile yapılan görüşmede geçmemiş.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar