Muharrem İnce CHP’ye geri mi dönüyor? İzmir’den aday gösterileceği konuşuldu

Muharrem İnce CHP’ye geri mi dönüyor? İzmir’den aday gösterileceği konuşuldu
Geçtiğimiz gün Ekrem İmamoğlu ile görüşen Muharrem İnce görüşmesinin ardından İnce ve CHP arasındaki ilişki canlı yayında konuşuldu. Muharrem İnce CHP'ye geri dönecek mi? İşte cevabı…

Yerel seçimlere az bir süre kalmasıyla beraber CHP’de çalışmalar ve aday belirleme süreçleri devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce arasındaki görüşme gündeme gelmiş ve Muharrem ince Özgür Özel'in CHP Genel Başkanı olduktan sonra 'babaevine dönme' çağrısıyla yeniden çok konuşulan isimler arasında yer almıştı. Hatta bu görüşme kulislere hareketlendirmişti.

Bir başka kulis bilgisine göre ise CHP lideri Özgür Özel’in de Muharrem İnce ile bir görüşme gerçekleştireceği iddia edilmişti.

Bu gelişmeler devam ederken “Muharrem İnce CHP'ye geri mi dönüyor?” sorusu akıllarda yankı bulurken CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın canlı yayında bu konuya açıklık getirdi.

MUHARREM İNCE CHP’YE DÖNECEK Mİ?

"Muharrem İnce’ye yönelik bir şey yok, partiden ihraç kararı yok zaten. Muharrem beyin kendisi istifa etti ve bir partinin de genel başkanı. Eğer Memleket Parti’sini bırakıp CHP’ye gelme gibi bir fikri olursa bu konu ilgili kurullarda konuşulur ama bu güne kadar o taraftan böyle bir şey ve böyle bir talep de gelmedi.

Ne diyor Muharrem İnce 'Ben İstanbul’da Ankara’da ya da başka illerde AKP’nin adaylarının kazanmasını istemem. Bu çerçevede size nasıl yardımcı olabilirim?' bundan daha düzgün bir tavır nasıl olabilir. Ayrıca Muharrem İnce yıllardır bu partide grup başkan vekilliği yaptı. Ben böyle bir olumlu tavız koymasını da garipsemiyorum."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar