Saffet Sancaklı kararını verdi: MHP'den istifası istenmişti

Saffet Sancaklı kararını verdi: MHP'den istifası istenmişti
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinden istifa etti. Sancaklı. İşte detaylar...

NELER OLMUŞTU?

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetimini TBMM’de ağırlamış ve yerel seçimle ilgili gelen bir soruya sert bir üslupla cevap verdi.

Sancaklı, “Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler” İfadelerine yer verdi.

Sancaklı sözlerinin devamında ise “Dediğim gibi şayet Kocaeli’de 13 adayın 13’ü de AK Parti’den olursa ben Kocaeli’ye gelmeyeceğim, seçim çalışmalarına destek vermeyeceğim.” şeklinde konuşmuştu.

MHP'DEN İSTİFASI İSTENMİŞTİ

Saffet Sancaklı'nın MHP'den istifası istendi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımda "Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

whatsapp-image-2023-04-06-at-181150.jpg

SAFFET SANCAKLI İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, bu akşam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sancaklı'nın açıklaması şöyle:

"Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden; yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakı'nı ve Partimizi her türlü tezvirat ve spekülasyondan uzak tutmak gayesiyle, Sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda istifa ediyorum. Bu vesileyle; Milliyetçi Hareket Partisine ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım."

c5f3af93-818f-48dc-aef2-97e80de3d00f-w.pngMHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bu akşam sosyal medya hesabından "Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifası istenmiştir" açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar