Gişede zirveden inmeyen Wonka mayısta Tivibu’da

Gişede zirveden inmeyen Wonka mayısta Tivibu’da
Bu ay, gişe rekorları kıran "Wonka" ve 2023'ün sevilen filmlerinden "Dilek" ve "Kara Cuma" gibi yapımlar, Kirala Satın Al kategorisi altında seyircilerin keyifli dünyasına giriş yapıyor.

Türk Telekom'un Tivibu platformu, seyircilere özel içerikler sunmaya devam ediyor. Mayıs ayında, aksiyondan maceraya kadar geniş bir yelpazede yeni içeriklerle dolu olan platform, izleyicilere göz alıcı bir deneyim sunuyor.

Gişede uzun süre zirvede yer alan "Wonka", Kirala Satın Al klasöründe yerini alıyor. Mayıs ayında, izleyicilere birbirinden farklı içerikleri sunan platform, "Wonka" ile Timothée Chalamet, Hugh Grant ve Rowan Atkinson gibi yıldızların yer aldığı bu büyülü hikayeyi seyircilere sunuyor. Film, genç Willy'nin maceralarla dolu yolculuğunu ve Londra'da kararlılıkla ayakta kalma çabasını anlatıyor.

Platform, sinemaseverlere en yeni içerikleri sunmaya devam ediyor ve "Dilek" filmini Kirala Satın Al klasöründe sunuyor. Bu animasyon filmi, evrenin güçlü bir varlığı olan Yıldız tarafından cevaplanan Asha'nın hikayesini konu ediniyor. "Kara Cuma" ise isyanın ardından gizemli bir katilin Plymouth, Massachusetts'te terör estirmesini anlatıyor.

Tivibu, Film klasöründe sevilen filmleri izleyicilerle buluşturuyor. Mayıs ayında, "The End We Start From" filmini izleyicilerle buluşturuyor. Bu filmde, çevre krizi sonrası yaşam mücadelesi veren bir annenin hikayesi anlatılıyor. "Insidious: The Red Door" ise iblislerle dolu bir hikayeyi konu ediniyor. Ayrıca, çocukların seveceği "Tad, The Lost Explorer And The Emerald Tablet" da platformda yer alıyor.

Tivibu, Belgesel klasöründe de dopdolu. "Biggie ve Tupac'ı Kim Öldürdü?" belgeseli, rap dünyasının efsanevi isimlerinin cinayetlerini konu alıyor. Platform ayrıca BBC'nin sevilen belgesellerinden "Memeli Canlılar" ve "Simon Reeve ile El Değmemiş Doğa"yı ve National Geographic'in "Fotoğrafçı" belgeselini izleyicilerle buluşturuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar