Eylem Tok haberi için yayınlamayın emri alan muhabir sessizliğini bozdu! Ne ile tehdit edildi

Eylem Tok haberi için yayınlamayın emri alan muhabir sessizliğini bozdu! Ne ile tehdit edildi
Demirören’in şoförünün Eylem Tok haberini “yayınlamayın” diyerek talimat verdiği muhabir Rojda Altıntaş, sessizliğini bozarak her şeyi açıkladı.

Eylem Tok’un Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un ABD’ye kaçtığı olayda DHA muhabirine kazanın haberleştirilmemesi için özel telefon açıldığı ortaya çıkmıştı.

Skandalın ardından açıklama yapan DHA muhabiri Rojda Altıntaş, DHA Genel Müdürü Celal Korkut’a yanıt verdi.

Eylem Tok'un oğlu kaza yaparken ünlü isimlerin çocukları da yanındaydı - 10Haber

“İŞE DÖNMEYECEĞİM”

Sosyal medya hesabından “Her şeyden haberiniz vardı” diyerek bir paylaşım yapan Altıntaş, şöyle seslendi: Başka ses kayıtları veya görüntüler olup olmadığını merak ediyorsunuz. Bu sebeple her şeye rağmen DHA’nın resmî hesabından beni işe çağırmak zorunda bırakılmışsınız, ne kadar üzücü. Ancak işe dönmeyeceğim.

as.jpg

deh.jpg

NE OLMUŞTU?

Ünlü yazar Eylem Tok ile estetik cerrahı Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğulları Timur Cihantimur ehliyetsiz kullandığı araçla ATV’si arızalanan 5 kişiye çarpmış Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Feci kazanın ardından Eylem Tok oğlunu önce Mısır sonra New York’a kaçırmıştı.

Eylem Tok Kimdir Ne Yaptı? Kaza yapan 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçırdı | Eyüpsultan Haberleri

“BASICAM DEMİŞSİNİZ ONU YAYINLAMASANIZ”

Hakkında arama kararı çıkarılan Tok ile oğlunu arama çalışmaları devam ederken Revna Demirören’in şoförü olduğunu ifade eden İlker isimli şahıs DHA muhabiri Rojda Altıntaş’ı telefonla aramış, haberin yapılmaması için şu talimatı vermişti: Merhaba, İlker ben. Demirören’den, Revna Hanım’ın şoförü. Bu Timur’un haberi vardı, ‘Basıcam’ demişsiniz. Onunla Yıldırım Bey’in en küçük oğlu Cemal, çocukluk arkadaşı. Onu yayınlamasanız. Ben bir konuşacağım, Murat Bey ya da Sinan Bey ile… Bilginiz olsun. Bugün yayınlamayın, yarın Revna Hanım ya da Yıldırım Bey size döner.

d.jpg

Firari yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı ve Oğuz Murat Aci'nin yaşamını yitirdiği kazada DHA muhabirine baskı yapıldığı ortaya çıkmıştı. DHA Genel Müdür Celal Korkut, haberi yapan muhabir Rojda Altıntaş'a herhangi bir işlem yapılmayacağını açıklamıştı. Korkut'un açıklamalarına Altıntaş'tan yanıt geldi. Altıntaş, "İşe dönmeyeceğim" dedi.

skkkkj.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar